Rīgā atvērts pirmais zemo cenu mazumtirgotāja "Mere" veikals Latvijā

gallery icon
51
Novadu ziņas
2021. gada 11. oktobris, 09:56

Krievijas zemo cenu mazumtirgotājs "Mere" drīzumā plāno atvērt četrus jaunus veikalus reģionos

Jauns.lv / LETA

Krievijas zemo cenu mazumtirgotājs "Mere" drīzumā plāno atvērt vēl četrus veikalus Latvijas reģionos, pastāstīja "Mere" attīstības vadītājs Latvijā Artjoms Volkovs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņš sacīja, ka pašreiz Latvijā ir atvērti pieci "Mere" veikali. Trīs no tiem atrodas Rīgā, bet pa vienam veikalam ir Tukumā un Ogrē. Tuvākajā laikā plānots atvērt jaunus veikalus Liepājā, Daugavpilī, Jēkabpilī un Jelgavā.

Volkovs apliecināja, ka uzņēmums SIA "Latprodukti", kas pārstāv "Mere" tīklu Latvijā, joprojām aktīvi turpina meklēt īres telpas jaunu veikalu atvēršanai.

Jau vēstīts, ka 13. martā, Rīgā, Spilves ielā, atvērts pirmais "Mere" veikals Latvijā. 

Pie zemo cenu veikala "Mere" joprojām garas rindas

Šī gada marta vidū Rīgā, Spilves ielā 24a tika atvērts pirmais zemo cenu mazumtirgotāja “Mere” veikals Latvijā. Kā tas ierasts, ...

gallery icon
16

Ar zīmolu "Mere" Eiropā darbojas Krievijā dibinātais tirdzniecības veikalu tīkls "Svetofor". "Mere" tirdzniecības tīklā patlaban ietilpst vairāk nekā 2000 veikalu, kas atrodas tādās valstīs kā Lietuva, Vācija, Polija, Serbija, Rumānija. Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā uzņēmums strādā ar zīmolu "Svetofor".

Volkovs iepriekš aģentūrai LETA norādīja, ka kompānija "Mere" ir viens no lielākajiem zemo cenu mazumtirgotājiem Austrumeiropā, un tā tirdzniecības tīklā ietilpst vairāk nekā 2000 veikalu, kas atrodas tādās pasaules valstīs kā Lietuva, Vācija, Polija, Serbija, Rumānija, Krievija, Kazahstāna un Baltkrievija. Viņš piebilda, ka Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā uzņēmums strādā ar zīmolu "Svetofor".

Krasnojarskā dibināto veikalu tīklu "Svetofor" pārvalda kompānija "Torgservis", kuras lielākā īpašniece ir Šnaideru ģimene.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Latprodukti" reģistrēta 2020. gada maijā, un tā pamatkapitāls ir 200 000 eiro.

Kompānija 61% apmērā pieder Krievijas pilsonim Sergejam Šnaideram, kurš arī ir "Latprodukti" patiesais labuma guvējs. Tāpat kompānijas līdzīpašnieki ir Jevgēnijs Pšeņitsuns (20%), Andrejs Šnaiders (12%), Valērijs Jakovļevs (5%) un Andrejs Veikulainens (2%).

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās