foto: Publicitātes foto
Ziņu moderatore Arta Skuja darbu turpinās citā televīzijas kanālā
Oskars Brasliņš un Arta Skuja
2021. gada 20. septembris, 14:50

Ziņu moderatore Arta Skuja darbu turpinās citā televīzijas kanālā

Jauns.lv

Kādreizējā TV3 raidījuma "900 sekundes" moderatore Arta Skuja darbu turpinās televīzijas kanālā "ReTV", kur no 26.septembra svētdienās gaidāms jauns analītiskais raidījums "Re:Skats". To vadīs "ReTV" Ziņu dienesta moderators Oskars Brasliņš un Arta Skuja, kura pievienojusies "ReTV Ziņu" dienesta komandai.

Stundu garais raidījums būs atskats uz nedēļas svarīgākajiem notikumiem. Raidījuma producente ir Ilze Aginta, kurai ir ilggadēja pieredze mediju vidē, veidojot ziņu un analītiskos raidījumus kanālos LNT un TV3. Šobrīd viņas pamatdarbs ir Latvijas radio, producējot raidījumu “Pēcpusdiena”.

Raidījuma moderators Oskars Brasliņš ir "ReTV" žurnālists kopš 2014.gada, bet kopš 2017.gada ir viens no "ReTV Ziņu" vadītājiem.

Raidījuma moderatorei Artai Skujai ir ilggadēja žurnālistes un moderatores pieredze, strādājot gan LTV, gan LNT un TV3, kā arī Latvijas radio “Pēcpusdienā”, kas ir Artas Skujas pamatdarbs.

Jauns.lv jau ziņoja, ka TV3 pārtraucis sadarbību ar ziņu moderatoriem Lauri Lizbovski un Artu Skuju. Vēlāk tapa zināms, ka Lizbovska vietā TV3 sporta ziņas vadīs Jānis Pakalns, bet "900 sekundes" komandai pievienojusies producente Kristīne Komarovska.