foto: Publicitātes foto
Žurnāliste Anita Daukšte TV24 ēterā vadīs jaunu raidījumu
TV24 ētera personība, pieredzējusi žurnāliste un politiskā komentētāja Anita Daukšte.
Sabiedrība
2021. gada 16. septembris, 18:59

Žurnāliste Anita Daukšte TV24 ēterā vadīs jaunu raidījumu

Jauns.lv

Jaunajā rudens sezonā no 1.oktobra TV24 ēterā reizi nedēļā būs jauns raidījums - "Nedēļa. Post scriptum" jeb "Nedēļa. P.S.", kuru vadīs TV24 ētera personība, pieredzējusi žurnāliste un politiskā komentētāja Anita Daukšte.

Raidījumā izvērtēs attiecīgās nedēļas aktuālāko sabiedriski  politisko notikumu un spriedīs par tā attīstības scenārijiem un ietekmi uz Latvijas sabiedrību. Raidījums ēterā būs piektdienās pulksten 22.00.

Jaunais raidījums būs kā spraigas darba nedēļas izvērtējums, aktuālo uzsvaru licējs, gan atskatoties uz TV24 raidījumos pausto, iezīmējot gan attiecīgās laika īpatnības, gan prognozējot, kā situācija var attīstīties nākotnē. “Domāju, ka "Nedēļa P.S." TV24 nedēļas raidījumu vidū būs kā oga uz tortes, atgādinot un analizējot nedēļas laikā gūto pieredzi,” saka Anita Daukšte.

TV24 direktors Klāvs Kalniņš norāda, ka TV24 ir sociāli atbildīgs TV kanāls un uzskata par savu pienākumu pret skatītājiem ne vien paust dažādus viedokļus, bet arī papildināt analītisko raidījumu piedāvājumu. “Raidījuma misija būs - nedēļas svarīgākais jautājums viedokļu krustugunīs: meklējam saknes, analizējam sekas, būvējam risinājumus sabiedrības labklājībai!" uzsver Klāvs Kalniņš. "Anitai Daukštei ir vairāk nrkā 20 gadu pieredze žurnālistikā, politisko notikumu analīzē. Uzskatu, ka viņas vadītais sekmīgi papildinās un dažādos TV24 raidījumu programmas piedāvājumu," norāda Kalniņš.