foto: LETA
Slimnīcā Liepājā ārstējas trīs gadus vecs Covid-19 pacients
Ilustratīvs attēls.
Sabiedrība
2021. gada 3. septembris, 17:43

Slimnīcā Liepājā ārstējas trīs gadus vecs Covid-19 pacients

Jauns.lv

Piektdien Liepājas Reģionālajā slimnīcā ārstējas 14 ar Covid-19 infekciju saslimuši pacienti, no tiem viens ir bērns, ziņo portāls "Liepajniekiem.lv" atsaucoties uz reģionālā laikraksta "Kurzemes Vārds" publicēto informāciju. Trīs pacienti ar smagu slimības gaitu atrodas Intensīvās terapijas nodaļā jeb reanimācijā.

Ar Covid-19 slimo visa slimnīcā nogādātā bērna ģimene – trīs gadus vecais pacients ārstējas kopā ar mammu Bērnu nodaļas infekciju slimību boksā, bet tēvs ievietots Infekciju slimību nodaļā. Ģimene ir no Liepājas, informēja LRS sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

Slimības gaita pacientiem esot vidēji smaga. "Tā ir lielākajai daļai pacientu, kuri nonāk slimnīcā," norādījusi Grase. Vienlaikus viņa piebilst, ka pacienti, kuriem Covid-19 ir vieglākā formā, ārstējas ģimenes ārsta uzraudzībā, ziņo portāls "Liepajniekiem.lv".

Šīs nedēļas laikā pacientu skaits LRS pieaudzis – pirmdien bija ziņas par sešiem pacientiem, kuri sasirguši ar Covid-19, otrdien tādu bija astoņi, trešdien – 10.