"Rīgas namu pārvaldnieka" klienti varēs vienoties par kāpņu telpas remontu, iepriekš neveidojot uzkrājumu
"Mūsdienās cilvēki jau pieraduši, ka ir iespējams sākotnēji saņemt preci vai pakalpojumu un tikai pēc tam par to norēķināties," jaunās iespējas, kas būs pieejamas "Rīgas namu pārvaldnieka" klientiem, skaidro uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Ivo Lecis.
Runā Rīga
2015. gada 22. jūlijs, 13:55

"Rīgas namu pārvaldnieka" klienti varēs vienoties par kāpņu telpas remontu, iepriekš neveidojot uzkrājumu

Jauns.lv

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" saviem klientiem piedāvā veikt atsevišķu mājas kāpņu telpu remontu. Māju iedzīvotāji varēs lemt par vienas vai otras kāpņu telpas remontu, kā arī negaidīt, kamēr tiek izveidots nepieciešamais finanšu līdzekļu uzkrājums darbu izpildei.

Izmantojot jauno piedāvājumu "Kāpņu telpas remonts", mājas iedzīvotāji var lemt par atsevišķu kāpņu telpu remontu, norādot, ka tikai remontējamās kāpņu telpas dzīvokļu īpašnieki veiks remonta apmaksu, nevis visas mājas iedzīvotāji kopā. Pēc remontdarbu izpildes ikmēneša rēķinos tiek iekļauta pakāpeniska pakalpojuma atmaksa un maksājumus iespējams sadalīt uz laika periodu līdz 36 mēnešiem.

Valdes priekšsēdētājs Ivo Lecis: "Mūsdienās cilvēki jau pieraduši, ka ir iespējams sākotnēji saņemt preci vai pakalpojumu un tikai pēc tam par to norēķināties. Ņemot to vērā, esam izveidojuši piedāvājumu, kas māju pārvaldīšanas jomā ir jaunums - kāpņu telpas remonts kā pakalpojums ar pēcapmaksu. Tas uzņēmuma klientiem sniegs iespēju saņemt kāpņu telpas remontu tuvākajā laikā, norēķinoties par to pakāpeniski pēc darbu izpildes. Uzskatu, ka šāda pieeja kāpņu telpu atjaunošanai arī veicinās klientu interesi par mājas uzlabošanu kopumā."

Pakalpojums sākotnēji pieejams 103., 104., 119., 316., 317., 318., 467. un 602. sērijas dzīvojamām mājām. Remontdarbu izmaksas katrai mājai tiek aprēķinātas individuāli – aptuvenās kopējās remontdarbu izmaksas ir sākot no 0,15 EUR/m² mēnesī.

Papildinformācija par pakalpojumu „Kāpņu telpas remonts” pieejama mājas lapā www.rnparvaldnieks.lv, pa tālruņa numuru 8900, kā arī e-pastā: rnparvaldnieks@rnparvaldnieks.lv.

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Lita Krone/LETA