foto: Valsts policija
Saistībā ar Bezzubova slepkavību meklē attēlos redzamos vīriešus; personas var būt bīstamas
112
2021. gada 20. jūlijs, 15:49

Saistībā ar Bezzubova slepkavību meklē attēlos redzamos vīriešus; personas var būt bīstamas

Jauns.lv

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes lietvedībā atrodas kriminālprocess par Romāna Bezzubova tīšu prettiesisku nonāvēšanu sevišķi pastiprinošos apstākļos, organizētā grupā, pielietojot šaujamieročus, kas tika izdarīta 2021. gada 14. aprīlī Gunāra Astras ielā 8b, Rīgā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Valsts policija aizdomās par slepkavības izdarīšanu meklē attēlos redzamos vīriešus - 1967. gadā dzimušo Ivanu Agapitovu un 1975. gadā dzimušo Denisu Koņaškinu.

Gadījumā, ja atpazīstat kādu no attēlos redzamajiem vīriešiem un ir zināma viņu atrašanās vieta, vai jebkāda cita informācija, kas var noderēt izmeklēšanā, policija aicina nekavējoties zvanīt Valsts policijai pa tālruņa numuru 28601498 vai rakstīt e-pastu: kipinfo21@vp.gov.lv. Policija aicina nepalikt vienaldzīgiem un ziņot. Anonimitāte ir garantēta.

foto: Valsts policija
Ivans

Valsts policija aicina arī pašus meklēšanā izsludinātos vīriešus labprātīgi pieteikties policijā. 

Valsts policija brīdina – personas var būt bīstamas un, iespējams, bruņotas, tāpēc aicina šīs personas nemēģināt aizturēt pašiem, bet gan nekavējoties zvanīt policijai.

foto: Valsts policija
Deniss

Policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.