Sabiedrība
2021. gada 21. jūnijs, 22:17

Jelgavā uz restorāna nojumes uzkrīt vīrietis, noripo no tās, pieceļas un aiziet prom

Degpunktā

Jelgavas restorāna "Parks" apmeklētāji piedzīvoja pavisam savādu incidentu. Uz restorāna nojumes uzkrita vīrietis, noripoja no tās un aizgāja prom no notikuma vietas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Incidents notika ap pulksten 20.00. Vakariņotāji satrūkās, jo pēkšņi virs galvas ielocījās auduma nojume. Pēc pāris sekundēm no tās noripoja vīrietis, kurš bija izkritis pa trešā stāva logu.

Restorāna darbinieki stāsta, ka kaut kas tāds piedzīvots pirmo reizi mūžā.

"Paldies Dievam, ka mums bija nojume, ka cilvēks piezemējās uz tās. Viņš veiksmīgi piecēlās un vienkārši aizgāja. Un viss! Pēc tam ar policijas starpniecību šī persona, protams, tika atrasta," stāsta restorāna "Parks" valdes loceklis Māris.

Cietušais uzrakstīja policijai iesniegumu, skaidrojot notikušo. Vīrietis likumsargiem neslēpa, ka pirms kritiena izdzēris alus pudeli. Viņaprāt, tieši tamdēļ zaudēja līdzsvaru uz palodzes. Plašāk gan komentēt situāciju vīrietis nevēlējās.

Kaimiņi gan apšauba, ka izkritis, jo izdzēris vienu pudeli, neizslēdz iespēju par narkotiku lietošanu. Vīrietis policijā esot jau zināma persona.

Policija uzsākusi resorisko pārbaudi. Incidentā neviens nav cietis.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.