Sabiedrība
2021. gada 11. jūnijs, 23:16

Brauciens uz peldvietu beidzas traģiski

Bez Tabu, TV3

Ceturtdien, 10. jūnijā, Babītes novadā, dažu kilometru attālumā no Bļodnieku ciema, kādā nomaļā peldvietā ieripoja automašīna ar vadītāju un diviem viņa suņiem. Vīrietim izdevās saviem spēkiem izkļūt no spēkrata, bet diemžēl abi mājdzīvnieki noslīka, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc neoficiālas informācijas, vīrietis, būdams pamatīgā alkohola reibumā, ar automašīnu devās uz vietējo ezeru, līdzi paņemot abus mājas mīluļus. Vēl nenoskaidrotos apstākļos mašīna ieripoja ūdenī ar visu vadītāju un suņiem.

Autovadītājam izdevās izkļūt ārā no spēkrata un saviem spēkiem veiksmīgi izpeldēt krastā, diemžēl dzīvnieki bezpalīdzīgā stāvoklī noslīka. Nav zināms, vai vīrietis centās glābt četrkājaiņus vai ne, tomēr ziņas par baiso atgadījumu atbildīgos dienestus sasniedza pulksten 2.00 naktī.

"Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, tika noskaidrots, ka automašīnas vadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadību un nobrauca no ceļa braucamās daļas, iebraucot ūdenī. Automašīnas vadītājs ir sveiks un vesels, bet diemžēl neizdevās glābt divus suņus. Policija ir uzsākusi resorisko pārbaudi, kā arī tiks vērtēta vadītāja atbildība," komentē policijā.

Nogrimušā spēkrata izvilkšana gulstas uz paša īpašnieka pleciem, jo mašīna nerada apdraudējumu videi un glābēji šāda veida darbos nepiedalīsies.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.