foto: Valsts policija
Ar dienesta suņa palīdzību kinologam izdodas mežā atrast bezvēsts prombūtnē esošu vīrieti
Sabiedrība
2021. gada 11. jūnijs, 17:35

Ar dienesta suņa palīdzību kinologam izdodas mežā atrast bezvēsts prombūtnē esošu vīrieti

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē, 6. jūnijā, kinologam ar dienesta suņa palīdzību izdevies mežā atrast bezvēsts prombūtnē esošu vīrieti, ziņo Valsts policija (VP).

Likumsargi saņēma informāciju no kādas ģimenes, ka ir nomaldījies viņu tuvinieks, kuram ir veselības problēmas. Vīrietis, iespējams, bija iegājis mežā, un devies Zvejniekciema dzelzceļa stacijas virzienā. Saņemot informāciju par pazudušo vīrieti, nekavējoties tika uzsākti meklēšanas pasākumi.

Sestdienā, 5. jūnijā, diemžēl vīrieti neizdevās atrast, bet 6. jūnijā, turpinot personas meklēšanas darbus, kuros bija iesaistīts arī kinologs ar dienesta suni Narko, vīrieti izdevās atrast svētdienas pēcpusdienā.

No iedzīvotājiem tika saņemta informācija, ka viņi ir redzējuši šo vīrieti agrā rīta stundā, kā arī norādīja iespējamo virzienu, kurā viņš bija devies.

Kinologs Kristaps kopā ar savu dienesta suni Narko, pēc rūpīgiem meklēšanas darbiem, atrada bezvēsts pazudušo vīrieti, kurš tobrīd atradās mežā, sēžot pie koka. Tāpat kinologs palīdzēja izkļūt vīrietim no meža. Nomaldījušais kungs tika nodots mediķu aprūpei.