foto: Pixabay
Avārijā uz Ventspils šosejas gājis bojā autovadītājs
Sabiedrība
2021. gada 27. maijs, 09:13

Avārijā uz Ventspils šosejas gājis bojā autovadītājs

Jauns.lv / LETA

Vakar Latvijā reģistrēti 114 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl seši cilvēki, informēja Valsts policija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vakar ap plkst.12.20 Babītes novada Salas pagastā, uz Ventspils šosejas, saskrējās vieglā automašīna "Audi" un smagā automašīna "Mercedes Benz". Ceļu satiksmes negadījumā notikuma vietā no gūtajām traumām mira "Audi" vadītājs.

Pēc abu automašīnu sadursmes ar metāla, stikla un plastmasas lauskām tika bojātas arī automašīnas "Subaru" un "Volvo", turklāt pēc sadursmes smagā automašīna "Mercedes Benz" ietriecās metāla nožogojumā un citai automašīnai "Mercedes Benz". Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Trešdien vēl trīs cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, divi - Zemgalē, un viens - Vidzemē. Viens no cietušajiem bija gājējs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus autovadītājus: četrus - Rīgā un tās apkārtnē, bet pa vienam - Latgalē, Zemgalē un Vidzemē. Rīgas reģionā aizturēts arī kāds autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 146 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 27 autovadītāji, Zemgalē - 35, Vidzemē - 33, Kurzemē - 28, bet Latgalē - 23 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 403 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.