Artis Pabriks.
Artis Pabriks.
Politika
2021. gada 27. maijā, 07:53

Pieredzējuši politiķi, veiksmīgi uzņēmēji, savu novadu patrioti - par ko balsot 5. jūnijā?

politiskā reklāma

Jauns.lv

Pašvaldību vēlēšanas visā Latvijā notiks 5. jūnijā. Vienīgais izņēmums ir Rīga, kur iedzīvotāji savu izvēli jau izdarīja pagājušā gada ārkārtas vēlēšanās. “Latvijas attīstībai” kļuvusi par visstraujāk augošo partiju reģionos, 27 sarakstos kopā piesakot 509 kandidātus, starp kuriem ir 10 pašreizējie pašvaldību vadītāji. Apskatīsim, kā savu sarakstu līderus piesaka, “Latvijas attīstībai” ministri un deputāti.

Pieredzējuši politiķi, veiksmīgi uzņēmēji, savu no...

Pierīgā būs vislielākā konkurence šajās pašvaldību vēlēšanās. “Latvijas attīstībai” šajā reģionā pārstāvēs spēcīgi saraksti ar savu novadu patriotiem, daudz paveikušiem un sabiedrībā mīlētiem kandidātiem. Kuri tie ir? Iepazīstina “Latvijas attīstībai” līderis Ivars Ijabs.

Vai šis būs jaunas ēras sākums Latvijas rietumos? Saeimas deputāts Juris Pūce iepazīstina ar “Latvijas attīstībai” kandidātiem Kurzemē.

Lidosta industriālajā parkā, jauna infrastruktūra, kvalitatīvi ceļi. Latgales balss Saeimā - Mārtiņš Bondars iepazīstina ar “Latvijas attīstībai” kandidātiem un to plāniem.

“Latvijas attīstībai” Vidzemē - spilgti pašvaldību līderi un Latvijas uzņēmējdarbības lepnums. Aizsardzības ministrs Artis Pabriks piesaka “Latvijas attīstībai” komandu.

Mēres amata kandidāte, kas iemācīja valstij sarunāties ar uzņēmējiem, 3 esošie mēri vienā sarakstā un pārmaiņas, kurām jāturpinās. To visu VARAM ministrs Artūrs Toms Plešs atradis “Latvijas attīstībai” Zemgales vēlēšanu kandidātu sarakstos.

Pašvaldību vēlēšanas notiks 5. jūnijā, bet savu izvēli visos vēlēšanu iecirkņos varēs izdarīt arī ātrāk - iepriekšējās balsošanas dienās 31. maijā, 3. un 4. jūnijā, tikai jāņem vērā, ka iecirkņi strādās ar saīsinātu darba laiku.

Politiskā reklāma. Politisko reklāmu apmaksā partija "Latvijas attīstībai".