1dienas
21stundas
44minūtes
37sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kultūra

Arī mākslu var nopirkt tiešsaistē!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Arī mākslas tirgu un izsoļu rīkošanu šobrīd ir nācies pielāgot situācijai pasaulē. Jau trešo reizi šāda veida izsole notiks attālināti, izstādes formāts izveidots bez klātienes dalībniekiem, ar dalību tikai interaktīvā tiešsaistes vidē ar iespēju vērot izsoles gaitu video translācijā.

Arī mākslu var nopirkt tiešsaistē!...

Vairākus mēnešus, kā ierasts, vākta un komplektēta pavasara izsoles kolekcija, kuras izstāde Rietumu bankā ir nozīmīgs notikums mākslas dzīvē, jo publikai tiek dota iespēja apskatīt daudz mākslas pērļu, kuras līdz izsolei ir atradušās privātās kolekcijās. Arī pēc izsoles mākslas darbi atkal nonāks privātās kolekcijās.

Konsultācijas par izsoles priekšmetiem tiek sniegtas Rietumu bankas telpās Vesetas ielā 7.

Mākslas izsolē Rietumu bankā piedāvātie darbi

Sestdien, 2021. gada 22. maijā, plkst. 12.00 Rietumu bankā “Mākslas Vēstniecība” tiks organizēta lielākā mākslas darbu izsole Baltijā.

Izsole arī šogad ir ļoti plaša un visaptveroša, solīšanai piedāvāti gan latviešu vecmeistaru darbi, gan laikmetīgā māksla, izmeklēts porcelāns un ekskluzīvi juvelierizstrādājumi. Piedāvājumā ir Jāņa Valtera radīts portrets, Jaņa Rozentāla agrīnā perioda mākslas retums  “Pie akas”, kā arī citi latviešu glezniecības šedevri, kas pieder tādu mākslinieku otai kā Jānis Tīdemanis, Ludolfs Liberts, Kārlis Miesnieks u.c. 20. gs. otro pusi Latvijas mākslā pārstāv tādi autori kā Jānis Pauļuks, Leo  Kokle, Rūdolfs Pinnis u.c. Nav aizmirsts arī par laikmetīgo mākslu -, Džemma Skulme, Līga Purmale, Vita Merca, Elita Patmalniece.

Izsolē kopā ir apskatāmi un iegādājami 345 darbi, par kuriem šobrīd tiek pieņemtas likmes www.artembassy.lv mājaslapā, savukārt 22. maijā no pulksten 12.00 sāksies izsoles noslēgums tiešraidē, kur izsoles vadītājs izsolīs katru loti pēc kārtas.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar www.artembassy.lv