foto: LETA
Uzmanību vilcienu Skulte - Rīga un Rīga - Skulte pasažieriem
Ilustratīvs attēls.
Sabiedrība
2021. gada 11. maijs, 17:43

Uzmanību vilcienu Skulte - Rīga un Rīga - Skulte pasažieriem

Jauns.lv / LETA

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC), veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojis, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 6. un 7.maijā braucis vilcienā Skulte-Rīga un Rīga-Skulte, informēja SPKC.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sasirgušais 6. un 7.maijā plkst.7.05 braucis vilcienā Skulte-Rīga ar reisa numuru 6105 no Ziemeļblāzmas līdz Rīgai un atpakaļ plkst.17.37 braucis vilcienā Rīga-Skulte ar reisa numuru 6144 no Rīgas līdz Ziemeļblāzmai.

Savukārt kāds cits pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, Saulkrastu virziena vilcienos starp Rīgas centru un Ziemeļblāzmu braucis 26.aprīlī, kā arī 5., 6. un 7.maijā.

Sasirgušais minētajos datumos plkst.7.35 braucis vilcienā Saulkrasti-Rīga ar reisa numuru 6107 no Ziemeļblāzmas uz Rīgu un atpakaļ plkst.17.07 vilcienā Rīga-Saulkrasti ar reisa numuru 6142 no Rīgas uz Ziemeļblāzmu. Visos maršrutos inficētais sēdējis pirmajā vagonā.

Visiem pasažieriem, kuri brauca minētajos datumos šajos vilciena maršrutos, ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti Covid-19 infekcijai raksturīgi simptomi ieteicams palikt mājās, sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli.