foto: Advokātu birojs "Intellexi"
Atvadīšanās no traģiski bojāgājušās advokātes Gunitas Pikmanes notiks 12.martā
Gunita Pikmane (1973 - 2021)
Sabiedrība
2021. gada 10. marts, 11:48

Atvadīšanās no traģiski bojāgājušās advokātes Gunitas Pikmanes notiks 12.martā

Jauns.lv / LETA

Atvadīšanās no pāragri mūžībā aizgājušās advokātes Gunitas Pikmanes notiks 12.martā plkst.13 Jaunciema kapos, informējis viņas dzīvesbiedrs, advokāts Saulvedis Vārpiņš.

Jau ziņots, ka Pikmane pagājušajā nedēļā gāja bojā ceļu satiksmes negadījumā uz ceļa Tukums-Kuldīga, kur notika sadursme starp vieglo un kravas automašīnu. Advokāte tika nogādāta medicīnas iestādē, taču viņas dzīvību mediķiem glābt nav izdevies.

Kā informējis Vārpiņš, atvadīšanās no juristes notiks 12.martā plkst.13 Jaunciema kapos. Pikmanes tuvinieki lūdz bēru apmeklētājus ievērot valdības noteiktos Covid-19 ierobežojumus un, neskatoties uz to, ka izvadīšana nenotiks telpās, ierasties sejas aizsargmaskās. Tāpat tuvinieki lūdz cienīt aizgājējas un viņas tuvinieku privāto dzīvi, nefotogrāfēt un nefilmēt bēres.

1973.gadā dzimusī Pikmane strādāja advokātu birojā "Intellexi". Tā mājaslapā teikts, ka Pikmane ir advokāte kopš 2004.gada. Tāpat viņa darbojusies kā sertificēta maksātnespējas procesa administratore, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras komercstrīdu mediatore un šķīrējtiesnese Baltijas Arbitrāžas un izlīgšanas tiesā.