Sabiedrība
2021. gada 4. marts, 21:21

Daugavpilieti uztrauc skolas logos redzētais. Patiesība nav tāda, kā varētu šķist

Bez Tabu, TV3

Kādu Daugavpils iedzīvotāju, kurš no sava dzīvokļa logiem redz pretim esošo Daugavpils Tirdzniecības profesionālo vidusskolu, uztraucis redzētais - skolas darbinieki izglītības iestādes telpās lietojuši kādu pudeli. Pēc iedzīvotāja teiktā, šis neesot bijis unikāls gadījums, bet citreiz vismaz pievērti logi, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Daugavpils Tirdzniecības profesionālās vidusskolas direktors Jurijs Kuklis norāda, ka alkoholu skolas telpās lietot, protams, ir aizliegts. Viņš gan piebilst, ka situāciju uzreiz nevar ne apstiprināt, ne noliegt. "Interesanti, ka viņas lej nevis glāzēs, bet krūzītēs," pēc bilžu aplūkošanas teic Kuklis. 

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis, komentējot situāciju, norāda, ka pirmo reizi dzirdot par šādām fotogrāfijām. "Mums tādas informācijas nav. Grūti pateikt, vai informācija ir objektīva, varbūt tas ir tikai kaut kāds kvass. Jebkurā gadījumā mēs nosodām tādas darbības. "

Viņš arī skaidro, ka šī esot valsts iestāde, tā neesot pašvaldības tiesiskajā pārraudzībā.

Veicot pārrunas ar personālu, Kuklim izdevies noskaidrot, kas tad liktenīgajā vakarā bijis skolas darbinieces rokās. Izrādās, ka skaidrojums ir gaužām nevainīgs - attēlā redzamā pudele ir sīrups, ko var pieliet klāt kafijai. 

foto: ekrānuzņēmums no video/ skolas direktora fotogrāfija.
foto: ekrānuzņēmums no video/ skolas direktora fotogrāfija.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.