112
2021. gada 4. marts, 14:00

Asa sižeta notikumi Jelgavā: policija ielas vidū roku dzelžos saslēdz narkotirgoņus

Elmārs Barkāns

Jauns.lv

Uz vienas no Jelgavas centrālajām maģistrālēm - Rīgas ielā otrdien dienas vidū norisinājās spraigi notikumi. Ap diviem pēcpusdienā automašīnu vadītāji bija spiesti aizkavēties, jo ielas vidū darbu bija uzsākusi policija, kas roku dzelžos saslēdza vairākus likumpārkāpējus. Liecinieki stāsta, ka pirms tam bija notikusi pakaļdzīšanās, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Notikušo ar mobilajiem telefoniem iemūžinājuši garāmgājēji. Viens no aculieciniekiem stāsta, ka policisti aizveda kopā četrus vīriešus:

“Braucām pie krustojuma un tur jau viss bija noticis. Tur stāvēja kādas trīs, četras mašīnas. Pie viena - tumšā busiņa bija nolikti divi gar zemi. Pārbraucām pāri krustojumam, apstājāmies pie “Nestes” benzīntanka, kur bija vēl divi nolikti. Saslēgti roku dzelžos, un tad viņi tur ņēmās, darbojās”.

Satiksme uz ceļa tika traucēta, taču policija uzsver, ka aizturēšanai bija jānotiek operatīvi un kavēties nevarēja. Aizturētie vīrieši tiek turēti aizdomās par nopietniem pārkāpumiem - narkotisko vielu glabāšanu realizācijas nolūkā un realizāciju.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārstāve Dace Kalniņa informē, ka viena no aizturētajām personām ievietota īslaicīgās aizturēšanas vietā, un šobrīd kriminālprocesā notiek aktīvas izmeklēšanas darbības.

foto: ekrānuzņēmums no video
2. martā Jelgavā gaišā dienas laikā ielas vidū norisinājās asa sižeta filmas cienīgi notikumu – policija panāca kādu automašīnu un no tās izrāva vairākus vīriešus, kurus saslēdza roku dzelžos.