foto: LETA
"Rīgas namu pārvaldniekā" ar Covid-19 saslimuši 13 darbinieki
Sabiedrība
2021. gada 21. februāris, 15:24

"Rīgas namu pārvaldniekā" ar Covid-19 saslimuši 13 darbinieki

LETA

Pašvaldības SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) ar Covid-19 saslimuši 13 darbinieki, taču pakalpojumu sniegšana nav traucēta, informēja uzņēmuma pārstāvis Krists Leiškalns.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Leiškalns skaidroja, ka tik lielā uzņēmumā ar aptuveni 2000 darbinieku pašreizējā situācijā izvairīties no Covid-19 pilnībā neesot iespējams.

Balstoties uz Slimību profilakses un kontroles centra ieteikumiem, pandēmijas sākumā RNP organizēja darbu attālināti visiem darbiniekiem, kuriem darba specifika to ļauj vai arī ievērojot slīdošo grafiku, lai mazinātu ikdienas tiešo saskarsmi starp kolēģiem.

Tiem darbiniekiem, kuriem savi darba pienākumi jāveic darba vietās, esot minimizēta saskare vienam ar otru.

Pašlaik ar Covid-19 slimo 13 darbinieki, no kuriem seši ir iecirkņa "Pārdaugava" darbinieki. Pašizolāciju ievēro vēl seši darbinieki.

Ja neskaita noteiktos ierobežojumus, kas izslēdz klientu apkalpošanu klātienē, pārtrauktos maksas pakalpojumus klientiem (ūdens skaitītāju nomaiņa, elektroinstalācijas vai santehnikas darbi klienta dzīvoklī), pakalpojumu sniegšana RNP klientiem nav būtiski ietekmēta, uzsvēra Leiškalns.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, Rīgas pašvaldībai piederošais dzīvojamo māju apsaimniekošanas uzņēmums RNP 2019.gadā strādājis ar nepilnu 64 miljonu eiro apgrozījumu un 958 800 eiro zaudējumiem.

Uzņēmums 2019.gadā nodarbinājis 2349 darbiniekus.