Vērmanes dārzā Rīgā notiks Tēva dienas festivāls
Vērmanes dārzā Rīgā 5.septembrī sāksies Tēvu dienas svinības.
Kultūra
2015. gada 4. septembris, 14:52

Vērmanes dārzā Rīgā notiks Tēva dienas festivāls

Kasjauns.lv

Vērmanes dārzā Rīgā 5.septembrī sāksies Tēvu dienas svinības, ko rīko organizācija "Mammamuntetiem.lv", aicinot pasākumos piedalīties ģimenes no visas Latvijas, kā arī ikvienu, kas vēlas pateikties tēvam.

Šogad festivāls notiks kopā ar interešu izglītības centru ikgadējo pasākumu "Nāc un piedalies!", tāpēc gaidāmi vairāk pasākumu nekā citos gados.

Svētki plkst.12 tiks atklāti ar "Pulsa efekts" priekšnesumu, uzrunas teiks labklājības ministrs Uldis Augulis un Rīgas pilsētas mērs Nils Ušakovs. Kopbilde tiks uzņemta no putna lidojuma, Vērmanes dārzā

spēlēs Zemessardzes orķestris.

Atklāšanas pasākumu vadīs Juris Šteinbergs, Lauris Purbērziņš, kā arī bērni Lība un Klāvs Smildziņi.

Plkst.12.45 sāksies "Nāc un piedalies!" koncerts, plkst.16.30 brīvdabas izrāde "Kā saule gadījās..."("Dirty Deal Teatro"). Vērmanes dārza teritorijā bērniem būs atvērtas dažādas darbnīcas. Drošas braukšanas skola piedāvā izmēģināt, kā drošības jostas pasargā autobraucējus avārijas gadījumā.

Nodibinājums "Fonds Mammām un Tētiem" ir ģimenes portāla "Mammamuntetiem.lv" komandas radīta organizācija, kas iniciē un veic dažādus sociālus projektus, tāpēc ir saņēmusi sabiedriskā labuma statusu.


BNS/ Publicitātes foto