112
2020. gada 30. novembris, 21:44

"Varbūt tik ļoti mīlēja viņu" - privātmājā Olainē notikusi baisa slepkavība

Jauns.lv

Vēl nesen kādā mājā Olainē risinājās baisi notikumi. Pēc apkārtnē dzīvojošo teiktā, liktenīgajā dienā privātmājā pulcējās viesi, jo tika svinēti ģimenes svētki – meitas dzimšanas diena. Ballīte jautri ritēja līdz vakaram, kad to iztraucēja vīrietis, kas negaidīti piebrauca pie mājas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tas bijis saimnieces bijušais vīrs un jubilāres tēvs. Kaimiņi stāsta, ka vīrieša vizīte nesusi līdzi asiņainu slaktiņu. No nama palīgtelpas paņemts cirvis. To nelūgtais viesis licis lietā uzbrūkot savai bijušajai sievai un viņas jaunajam draugam.

Ar auksto ieroci uzbrucējs iesita pa sava oponenta galvu, viņu nāvējoši ievainojot, bet sievietei ar to pašu priekšmetu nodarīti smagi miesas bojājumi. Viņa smagā stāvoklī nogādāta medicīnas iestādē.

Lai notvertu uzbrucēju iesaistīti lieli policijas spēki. Iespējamais noziedznieks aizturēts Rīgā. Kaimiņi stāsta, ka aizdomās turamajam vīrietim kopā ar cietušo sievieti ir divi bērni, kas dzīvo šķirti. Viens pie mammas, otrs pie tēta.

Kaimiņi zina teikt, ka abi izšķīrušies vasarā. Vīrietis nācis sūdzēties par sievieti, esot mājās izvietojis novērošanas kameras un ieraudzījis ko tādu, kas nav savienojams ar turpmāku kopdzīvi. Vīrietis esot bijis mierīgs un līdzsvarots.

"Varbūt tik ļoti viņu mīlēja, nezinu. Viņa par saviem bērniem rūpējās. Tur nekādu jautājumu nebija, ļoti rūpējās. Bet viņai alkohola un "draugu" dēļ bija problēmas. Tādiem draugiem viņas situācijā nevajadzēja būt," stāsta kaimiņš.

Zināms, ka sievietes veselības stāvoklis joprojām tiek vērtēts kā smags un par viņas dzīvību cīnās ārsti.  Aizturētajam par slepkavību un tīšu miesas bojājumu nodarīšanu draud mūža ieslodzījums. 

Plašāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.