Sabiedrība
2020. gada 9. novembris, 21:59

BMW vadītājs izraisa negadījumu, atstāj pasažierus un ar pārsistu seju metas bēgt

Jauns.lv

Rīgā, Lazdonas ielā, BMW markas automobilis lielā ātrumā ietriecies AS "Ceļu pārvalde" smagajā tehnikā. Atstājot mašīnā esošās pasažieres, autovadītājs ar pārsistu seju mēģinājis aizbēgt no notikuma vietas, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Negadījumu redzējis Aleksandrs, kurš tobrīd stāvējis pie degvielas uzpildes stacijas un dzēris kafiju. 

"Es ātri izsaucu dienestus. Tad devos uz automašīnu, lai atslēgtu to no strāvas un izvilktu ārā meiteni, kas bija iespiesta sēdeklī. Pildīju savu pilsoņa pienākumu," teic Aleksandrs.

Pats BMW vadītājs uzreiz pēc notikušā, neskatoties uz to, ka pasažierēm, kas atradās viņa vadītajā automobilī, bija nepieciešama palīdzība, ar pārsistu galvu metās bēgt.

Viņu pamanīja arī citi aculiecinieki. 

"Informējām pašvaldības policistus, aprakstījām viņiem vīrieša pazīmes. "

Aculiecinieks Aleksandrs stāsta, ka visi automašīnā sēdošie bijuši jaunieši. Divas mašīnā esošās meitenes nebija piesprādzējušās. 

"Vienu nevarējām dabūt laukā, vajadzēja sēdekļa atzveltni lauzt, jo stipri kāju saspieda. Viņa bija apavos, mēģinājām, beigās izdevās. "

Kad uz notikuma vietu ieradās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, abas meitenes jau bija izkļuvušas no mašīnas. Jaunietēm mediķi konstatēja salīdzinoši vieglas traumas, tādēļ uz slimnīcu nebija jābrauc. 

Kamēr dienesti darbojās ap sabojāto automobili, policisti skrēja pakaļ bēgošajam šoferim, kuru izdevās aizturēt un nodot mediķu rokās. 

Pagaidām netiek ziņots, vai viņš atradās apreibinošu vielu ietekmē. 

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.