foto: Shutterstock
Pagājušajā diennaktī Latvijā notikušas divas traģiskas autoavārijas
Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā bojā gājuši divi cilvēki.
112
2020. gada 31. oktobris, 10:29

Pagājušajā diennaktī Latvijā notikušas divas traģiskas autoavārijas

Jauns.lv

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā bojā gājuši divi cilvēki, portālu Jauns.lv informēja Valsts policijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vakar, 30.oktobrī, ap plkst.13.05 Pārgaujas novadā, Stalbes pagastā, uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža notika ceļu satiksmes negadījums. Pēc sākotnējās informācijas autobusa vadītājs uzbrauca velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt šonakt ap plkst.00.02 Kokneses novadā, Bebru pagastā, kāds automašīnas "Renault" vadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadāmību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca elektrības stabam. Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām bojā gāja viena persona, taču vēl viena persona ar gūtajām traumām tika nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī ceļu 13 satiksmes negadījumos kopumā cietuši 17 cilvēki. Divi no cietušajiem ir gājēji, bet vēl divi - velosipēdisti. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 477 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 244 par ātruma pārsniegšanu, 13 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un astoņi par agresīvu braukšanu.

Jauns.lv jau ziņoja, ka vakar smaga avārija notika uz Salu tilta, kurā cieta trīs cilvēki.

Notikuma vietā strādājuši vairāki ārkārtas dienesti, tostarp ugunsdzēsēji un mediķi. Videomateriālā redzams, ka automašīna "Škoda" ietriekusies stabā. Avārija notikusi pirms Zaķusalas. Pēc plkst. 14 avārijas sekas likvidētas.