112
2020. gada 12. oktobris, 22:12

Mīklainā negadījumā Elejas pusē mirst jauns šoferis; notikušā aculiecinieki šokā

Degpunktā, TV3

Vera kopā ar vīru dzīvo Elejas pagastā un viņu privātmāja uzcelta blakus autoceļam Rīga - Jelgava - Lietuvas robeža. Laulātais pāris jau pieradis, ka dzīve blakus šosejai ir nemierīga, taču šī rīta negadījums viņus pārsteidza nesagatavotus, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Ieraudzījām mašīnu grāvī. Šausmīgi bija," stāsta Vera. Kravas automašīnas "Volvo" šoferijas bijis sveiks un vesels, izsaucis neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Drīz vien pie grāvja piebraukuši ārsti. Tur apgāzies uz jumta bijis redzams "VW", kura 21 gadu vecais šoferis atradās salonā. Jaunietis bija iesprostots un cietis, bet mediķiem bija grūtības tikt viņam klāt. 

Jaunais vīrietis diemžēl mira notikuma vietā. Notikušā aculieciniece nebija gatava ieraudzīt jaunā šofera mirstīgās atliekas un jūtas emocionāli traumēta: "Es tikai saku, Dievs, lai nebūtu tādas avārijas vairāk. Šausmas."

Jelgavas policijas iecirknī stāsta, ka grūti izrpast, kāpēc notikusi sadursme, jo ceļa posms ir viegli pārredzams. Iespējams, kāds no šoferiem aizmidzis pie stūres.

Pēc Jauns.lv rīcībā esošās informācijas, bojāgājušais šoferis ir vietējais jaunietis no Elejas. Viņš agri no rīta devies uz darbu. Elejnieki ir satriekti par notikušo, sociālajos tīklos tiek izteiktas līdzjūtības puiša tuviniekiem.

Valsts policija lūdz atsaukties notikušās traģēdijas lieciniekus. Tas ļautu labāk noskaidrot nelaimes cēloņus. Plašāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.