foto: Publicitātes foto
VIDEO: "Jerusalema" deja arvien pārņem Latviju! Dejo arī Salaspils
Kadrs no Dobeles
Sabiedrība
2020. gada 9. oktobris, 15:16

VIDEO: "Jerusalema" deja arvien pārņem Latviju! Dejo arī Salaspils

Jauns.lv

Arī Salaspilieši ir iesaistījušies pasaules mērogā virālajā izkustēšanās izaicinājumā “Jerusalema” un, pēc iespaidīga deju priekšnesuma, nodevuši stafeti nākamajām pilsētām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Salaspils uz mesto izaicinājumu atbildēja 4. oktobrī. Nacionālajā botāniskajā dārzā vairāki simti salaspiliešu un viesi no citām pilsētām, novadiem griezās vienotā dejas solī, veicinot pozitīvas emocijas un, pavadot svētdienas pēcpusdienu kopā, teikts pašvaldības oficiālajā “Facebook” kontā.

Lai turpinātu jestro dejošanas trendu Salaspils, nu ir metuši izaicinājumu Lielvārdei, Ogrei un Olainei!

Dobele var! Kuplā skaitā izdejota slavenā "Jerusalema" deja

gallery icon
150

Kas ir “Jerusalema”?

Jau ziņots, ka 19. septembrī Dobelē, laukumā pie Bērzes upes un mūzikas skolas interesanti iesaistījās šobrīd aktuālā dejošanas izaicinājumā “Jerusalema” un tapa šāds pat video ar dejotājiem no Dobeles. Pēc tā izaicinājumu pieņēmušas citas pilsētas.

Tur notikumus, cita starpā, organizēja vietējā sporta kluba “Gold Barbell” īpašnieks un treneris Ivars Cīrulis, kurš, cita starpā, ir atbildīgs, kar pasaulē virālā izaicinājuma popularizēšanu arī Latvijā.

Ritmiskais izaicinājums “#JerusalemaDanceChallenge” radās pēc tam, kad Dienvidāfrikas mūzikas producenta “Master KG” pavadījumā pirmo šāda veida video uzfilmēja deju grupa Angolā.Pateicoties tam dziesma kļuva par virālu hitu sociālo tīklu vidē: