Sabiedrība
2020. gada 5. oktobris, 23:45

Mārupē uz nofrēzēta asfalta "Volvo" saslīd tā, ka apgāžas uz jumta

Jauns.lv

Mārupē, Bebru ielā, šodien, 5. oktobrī, kādu brīdi bija bloķēta satiksme, jo uz jumta bija apgāzies "Volvo" automobilis, ziņo raidījums “Degpunktā”.

Dzīvojamā sektorā Mārupē, Bebru ielā, starp Kurmāles un Krones ielu, patlaban notiek braucamas daļās seguma atjaunošanas darbi un daļa asfalta ir nofrēzēta. Tieši šis faktors ar “Volvo” spēkrata īpašnieku izspēlēja ļaunu joku, proti, vadītājs nebija izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, un brīdī, kad viņam vajadzēja bremzēt, automašīna saslīdēja, tā nobrauca no ceļa, aizķēra koku un apgāzās uz jumta.

"Uz tās bedrītes mašīnu sanesa un tā ietriecās kokā," stāsta "Volvo" pasažieris, norādot, ka auto vienkārši braucis taisni. Par laimi, neviens no pasažieriem nav cietis. 

Glābēji, kuri ieradās palīdzēt likvidēt avārijas sekas, apgāza samīcīto auto atpakaļ uz riteņiem un atbrīvoja satiksmi minētajā ceļu posmā.

Pats “Volvo” autovadītājs kameras priekšā stāstīt par negadījuma apstākļiem nevēlējās, taču aizkadrā atklāja, ka spēkratam aizvadītās nedēļas beigās bija uzliktas jaunas vissezonas riepas, taču pat tās nav palīdzējušas savaldīt auto. Vēl viena ziņa, kas noteikti neiepriecina saimnieku, spēkratam nebija KASKO apdrošināšanas.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.