foto: ekrānuzņēmums no video
Traģēdija, kas satricināja Tukumu: policija atklāj parkā atrastās sievietes iespējamo nāves iemeslu
112
2020. gada 28. septembris, 18:12

Traģēdija, kas satricināja Tukumu: policija atklāj parkā atrastās sievietes iespējamo nāves iemeslu

Jauns.lv / LETA

Ceturtdien, 24.septembrī, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Tukuma iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, ka Tukumā, parkā netālu no Durbes pils, atrasts sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šobrīd likumsargu rīcībā esošā informācija liecina, ka sieviete, visticamāk, izdarījusi pašnāvību, un izmeklēšana turpinās.

Aizvadītajā nedēļā, 24.septembrī, ap pulksten 11.15 policisti saņēma informāciju no ārstniecības iestādes, ka Tukumā, Mazajā Parka ielā, netālu no Durbes pils, ir atrasts 1997.gadā dzimušas sievietes līķis ar durtu brūci vēdera priekšējā sienā.

Blakus sievietei tika atrasts nazis. Likumsargi nekavējoties uzsāka kriminālprocesu veica sākotnējās neatliekamās procesuālās darbības un nozīmēja ekspertīzes.

Pašlaik policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka sieviete, visticamāk, izdarījusi pašnāvību, un likumsargi uzsāktajā kriminālprocesā turpina izmeklēšanu, kuras laikā tiks noskaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Sakarā ar veicamo izmeklēšanas darbību kopumu izmeklēšanas interesēs par lietas attīstības gaitu vairāk komentāru šobrīd neesam tiesīgi sniegt.

Jauns.lv atgādina - ja cilvēks sev jau nodarījis pāri vai pastāv draudi, ka viņš to tūlīt darīs, nekavējoties jāzvana Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam 113.