Pēdējā gaitā pavada nogalināto advokātu Pāvelu Rebenoku

2020. gada 26. septembrī Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē notika atvadīšanās no noslepkavotā advokāta Pāvela Rebenoka.

gallery icon
190
Sabiedrība
2020. gada 26. septembris, 14:09

Tuvinieki, kolēģi un draugi pēdējā gaitā pavada nogalināto advokātu Pāvelu Rebenoku

Jauns.lv

Šodien Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē notika atvadīšanās no noslepkavotā advokāta Pāvela Rebenoka.

Pēdējā gaitā Rebenoku pavadīja tuviniekim, kolēgi un draugi, kuru vidū bija arī jurists Mārtiņš Krieķis ar dzīvesbiedri Žaneti Eihmani, Ingus Balandins, labklājības ministre Ramona Petraviča, bijušais ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro un daudzi citi.

foto: Juris Rozenbergs
Pāvela Rebenoka zārku no Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrāles nogādā uz katafalku.

Nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka kolēģa jurista Mārtiņa Krieķa dzīvesbiedre Žanete Eihmane sociālajā vietnē "Facebook" publicējus fotogrāfiju no katedrāles, kurā norādijusi, ka "Beigas ir jaunā sākums".

Pāvels Rebenoks tika nogalināts naktī uz 20.septembri Langstiņos, bet viņa partneris Ingus Balandins uzbrukumā tika ievainots.

Saistībā ar notikušo policijā sākts Kriminālprocess pēc krimināllikuma 117.panta - par slepkavību, ja tā saistīta ar laupīšanu. Policija gan aizvien neizslēdz arī iespēju, ka Rebenoka slepkavības motīvi varētu būt saistīti ar viņa profesionālo darbību, tomēr šī versija esot mazāk ticama.

Jauns.lv izsaka līdzjūtību visiem advokāta Pāvela Rebenoka tuviniekiem.