112
2020. gada 6. augusts, 22:45

Pensionāre tirgus laukumā Ādažos parūpējas par trillera cienīgiem skatiem

Jauns.lv

Ādažu tirgus laukumā pie Gaujas ielas pensionāre, kura salīdzinoši nesen ieguvusi autovadītāja tiesības, pamanījās apskādēt 4 stāvvietā novietotus spēkratus un pamatīgi sabojāt arī savu braucamrīku, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Kundze pēc tirgus apmeklējuma gribējusi izbraukt ārā no stāvvietas, taču viņu samulsinājis lielais automašīnu daudzums. Sieviete nolēmusi spēkratus apbraukt pa gājēju ietvi. Diemžēl liktenīgajā brīdī ar sievieti kaut kas noticis, un bremzes pedāļa vietā viņa piespiedusi gāzi, izraisot vairāku spēkratu sadursmi un pārbiedējot cilvēkus.

Kā raidījumam atklāj aculiecinieks Aigars, sieviete braukusi "nenormālā ātrumā", pa ceļam aizķerot virkni automašīnu. "Ja viņa būtu trāpījusies man, man "būtu cauri"," saka vīrietis, kurš notikumu brīdī esot stāvējis pavisam netālu.

Palaimējis, ka sievietes vadītais "Volvo" neuztriecās kādam gājējam, jo, pēc aculiecinieku stāstītā, tobrīd pa stāvvietas teritoriju staigājuši daudzi.

foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Degpunktā"

Pati šofere incidentā necieta un pati izsauca policistus. Policisti atbraucot apmulsuši un sākotnēji nav varējuši saprast, kura automašīna vainojama pie posta. Galu galā noskaidrot notikumu gaitu palīdzējuši aculiecinieki un pati "Volvo" stūrētāja.

Aigars pieļauj, ka sieviete sajaukusi pedāļus, norādot, ka viņas automašīnai ir automātiskā ātrumkārba. 

Zināms, ka kundzes automašīnai bija gan "KASKO", gan "OCTA" apdrošināšanas, un process ar finansiālo atlīdzību visiem apskādēto auto īpašniekiem neievilksies, lēš raidījums.