foto: Ieva Leiniša/LETA
Amatos apstiprina vairāku Rīgas izglītības iestāžu direktorus
Rīgas Teikas vidusskolas jaunā direktore būs Guna Pudule, kura iepriekš ilgus gadus strādājusi Rīgas Iļģuciema vidusskolā par direktores vietnieci.
Runā Rīga
2020. gada 6. augusts, 15:13

Amatos apstiprina vairāku Rīgas izglītības iestāžu direktorus

Jauns.lv

Ceturtdien, 6.augustā Rīgas pašvaldības pagaidu administrācija amatos apstiprināja vairākus Rīgas izglītības iestāžu direktorus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par Mežciema pamatskolas direktori apstiprināta Anda Priedīte. Pirms tam viņa strādājusi par direktori Piltenes vidusskolā, kā arī pasniegusi fiziku Rīgas 62.vidusskolā, Tārgales vidusskolā, Piltenes vidusskolā un Ventspils 1. ģimnāzijā. A.Priedīte arī aktīvi kā kuratore darbojas nodibinājumā “Iespējamā misija”  un kā eksperte LU Starpnozaru izglītības inovāciju centrā.

Turpmāk Rīgas 13. vidusskolu vadīs Liveta Sprūde. Viņa līdz šim strādājusi par direktori un lektori Vadības koledžā. Bijusi arī Aizputes vidusskolas direktore un Aizputes pilsētas domes deputāte un Vispārējās izglītības kvalitātes vērtēšanas valsts aģentūras eksperte.

Rīgas Teikas vidusskolas jaunā direktore būs Guna Pudule. Viņa ieguvusi vadībzinātņu doktora grādu izglītības vadībā. Ilgus gadus strādājusi Rīgas Iļģuciema vidusskolā par direktores vietnieci izglītības jomā un latviešu valodas un literatūras skolotāju. Strādā arī par pasniedzēju LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē, Izglītības zinātņu nodaļā, kā arī par lektori Rīgas izglītības un informatīvi metodiskajā centrā.

Par Rīgas pirmsskolas izglītības iestādes "Zvaigznīte" vadītāju iecelta Kristīne Krastiņa. No 2008. gada viņa strādā šajā pašā iestādē par vadītāja vietnieci. Ir skolotājs logopēds un audiologopēds ne tikai šajā bērnudārzā, bet arī Latvijas Samariešu apvienībā, kā arī ir lektore Latvijas Universitātes Rīgas 1. medicīnas koledžā.

Vitālijs Poļakovs ir iecelts Rīgas Riteņbraukšanas skolas direktora amatā. No 1991. gada līdz šim ieņēmis Rīgas 41.vidusskolas direktora amatu. Bijis arī Rīgas 9. arodskolas direktora vietnieks sporta darbā un sporta skolotājs Rīgas 25.vidusskolā.

Rīgas Volejbola skolas direktora amatā iecelts Kristaps Čerņavskis. Jau no 2015 gada viņš šajā skolā ir vienas no struktūrvienībām vadītājs, ir bijis direktora vietnieks izglītības jomā. Strādā arī par valdes priekšsēdētāju un treneri Futbola skolā Rikor.

Tēmas