foto: Jānis Deinaits
FOTO. Marinas Rebekas solokoncerts Rundāles pils Baltajā zālē
Kultūra
2020. gada 2. augusts, 10:54

FOTO. Marinas Rebekas solokoncerts Rundāles pils Baltajā zālē

Jauns.lv

Ar stāvovācijām noslēdzās Marinas Rebekas solokoncerts Rundāles pils Baltajā zālē. Tas bija otrais klatienes un tiešsaistes koncertu cikla "Kopā" koncerts.

Marinas Rebekas solokoncerts Rundāles pils Baltajā zālē

Marinas Rebekas solokoncerts Rundāles pils Baltajā zālē. Tas bija otrais klatienes un tiešsaistes koncertu cikla "Kopā" koncerts.

gallery icon

31. jūlijā Rundāles pilī tiešraides koncertu ciklā “KOPĀ” notika pasaulslavenā latviešu soprāna Marinas Rebekas un pianistes Lailas Holbergas koncerts. Klātienes koncerta pameklējuma biļetes uz koncertu bija izpārdotas. Koncertā skanēja Dž.Verdi un Dž.Pučīni opermūzika un N. fon Vilima klavierminiatūras. 

Nākamie cikla koncerti notiks 14. augustā Melngalvju namā koncertēs baritons Jānis Apeinis un soprāns Perīna Madefa, 27. augustā Jelgavas pilī – viena no Latvijas publikas iemīļotākajām operdziedātājām Sonora Vaice, ciklu noslēgs Andreas Bauers Kanabas ar koncertu 17. septembrī Mazajā Ģildē Rīgā. Uz šiem koncertiem biļetes klātienes apmeklējumam vai skatījumam tiešraidē var iegādāties  www.bilesuparadize.lv.

Latvijas operas zvaigžņu tiešraides koncertu cikla “KOPĀ” idejas autore un koncertu un tiešraižu producente ir Daina Markova, solistu atlasi veic Ilze Sprancmane, koncertu ciklu atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds un LMT, koncertus rīko “HDPD Productions & Dreams”