Ar preses konferenci un izlozi atklās "VEF Rīgas skolu superlīgas" septīto sezonu
Runā Rīga

Ar preses konferenci un izlozi atklās "VEF Rīgas skolu superlīgas" septīto sezonu

Jauns.lv

Piektdien, 16.oktobrī, plkst. 14.00 Rīgas domes (Rātslaukums 1) Portretu zālē notiks „VEF Rīgas skolu superlīgas” septītās sezonas preses konference un izloze. Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes priekšniece Dina Vīksna, Latvijas čempionvienības „VEF Rīga” padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups un „Ghetto Games” līderis Raimonds Elbakjans.

Ar preses konferenci un izlozi atklās "VEF Rīgas s...

Turnīrā šogad startēs 49 basketbola komandas no 33 galvaspilsētas skolām, tāpēc preses konferences laikā notiks C un B divīziju apakšgrupu izloze. Turnīra izspēles sistēma no pagājušās sezonas atšķiras tikai ar to, ka zēniem ir paplašināts sadalījums divīzijās, jo izveidota jauna - C divīzija, kurā sacentīsies komandas, kas pagājušajā gadā ieguva 17.vietu vai zemāk, vai arī skolas, kuras pagājušajā gadā nepiedalījās.

„VEF Rīgas skolu superlīgas” sacensības norisināsies jau septīto gadu pēc kārtas, un tās ir kļuvušas par nozīmīgāko basketbola turnīru Rīgas vispārējās izglītības iestāžu basketbola komandām, pārņemot Rīgas domes kausa izcīņas labākās tradīcijas.

„VEF Rīgas skolu superlīgas” organizatori ir Rīgas dome, Latvijas čempionvienība - „VEF Rīga” sadarbībā ar „Ghetto Family”.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji laipni aicināti piedalīties preses konfencē!

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: facebook