112
2020. gada 26. maijs, 21:08

Māte Bolderājā brīdina par neadekvātu sievieti, kura uz ielas centusies fiziski ietekmēt viņas divgadīgo meitu

Jauns.lv

Ieva kopā ar savu divus gadus veco meitiņu dzīvo Bolderājas apkaimē. Ik dienu dodoties uz veikalu pēc pārtikas produktiem, abām nākas mērot ceļu kājām. Vakar, veicot ierasto maršrutu, māmiņai ar bērnu nācās sastapties ar kādu svešinieci, kas šķita aizdomīga, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

"Šeit, pie logiem stāvēja sieviete. Viņa bija brūnā mētelī, ar brūnu cepuri. Viņa vienkārši tur stāvēja," raidījumam atklāj sieviete. "Es īsti nepievērsu viņai vērību, es vienkārši redzēju, ka viņa tur stāv."

Ieva kopā ar meitu devusies uz veikalu un pēc iepirkšanās pamanījusi, ka aizdomīgā sieviete jau atnākusi līdz veikalam un sākusi izrādīt agresiju. Izkliedzot draudus, viņa centusies savainot mazo meitenīti, taču mamma to negrasījās pieļaut.

"Viņa nāca klāt un gribēja spert manam bērnam," stāsta Ieva. "Es paspēju paraut viņu atpakaļ." Kā atklāj māte, viņa agresīvajai sievietei pēc notikušā dusmās ar "mazliet mīļākiem vārdiem" pateikusi, lai iet no kurienes nākusi un pazūd no viņas acīm.

foto: ekrānuzņēmums no video

Agresīvā sieviete nav atkāpusies un konflikts turpinājies. Nobīstoties no mazās meitenītes mātes žestiem un pretestības, viņa galu galā devusies citā virzienā. "Viņa pie miskastēm paņēma kaut kādu kasti un gāja vienkārši projām," stāsta Ieva.

Pēc pārciestā uzbrukuma Ieva izsaukusi policiju. Inspektori, uzklausot stāstu, devās meklēt agresīvo sievieti, bet viņai bija izdevies nozust. Ieva vēlas brīdināt citus mazu bērnu vecākus būt uzmanīgiem Bolderājas apkaimē, īpaši, ja tuvumā manāma aprakstītā varmāka.

Ieva pieļauj, ka uzbrucējai ir naids pret maziem bērniem.