foto: unsplash.com
Biedrība "Paliec mājās" medicīnas darbiniekiem un brīvprātīgajiem piedāvā automašīnu bezmaksas nomu
Sabiedrība
2020. gada 2. maijs, 18:29

Biedrība "Paliec mājās" medicīnas darbiniekiem un brīvprātīgajiem piedāvā automašīnu bezmaksas nomu

Jauns.lv / LETA

Biedrība "Paliec mājās" sadarbībā ar "Volkswagen" un "Audi" automašīnu importētājiem Latvijā medicīnas darbiniekiem piedāvā automašīnu bezmaksas nomu, informēja "Paliec mājās" pārstāvji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Papildus tam "Volkswagen" un "Audi" arī sniedz atbalstu biedrības "Paliec mājās" brīvprātīgajiem, nodrošinot automašīnas, lai palīdzētu krīzes laikā riska grupā esošajiem iedzīvotājiem sagādāt sadzīvei nepieciešamo.

"Paliec mājās" vadītājs Mārtiņš Zeps norādīja, ka automašīnas ir praktisks atbalsts, kas brīvprātīgajiem šobrīd ir ļoti nepieciešams. "Mēs no sirds aicinām mediķus pieteikties bezmaksas automašīnu nomai mūsu mājaslapā "paliec-majas.lv", jo ticam, ka tas viņiem ievērojami atvieglos šo laiku, kad no sabiedriskā transporta izmantošanas ieteicams izvairīties," pauda Zeps. 

"Volkswagen" un "Audi" automašīnu importētāja izpilddirektore Ilze Grase-Ķibilde pauda, ka ārkārtējā situācija visiem ir kas jauns un neierasts, tomēr šis ir brīdis, kad mēs katrs gan individuāli, gan kā uzņēmums varam izvērtēt, kādu atbalstu varam sniegt. 

"Mēs varam nodrošināt automašīnas, tādēļ uzrunājām biedrības "Paliec mājās" komandu un vienojāmies par veidu, kā varam palīdzēt. Pirmās automašīnas jau ir veiksmīgi nodotas mediķu un biedrības "Paliec mājās" brīvprātīgo komandas rīcībā. Esam gatavībā nodrošināt vēl automašīnas un šobrīd gaidām mediķu pieteikumus. Mūs ļoti iepriecina, ka spējam kaut nedaudz atvieglot ikdienu tiem, kuriem palikšana mājās šobrīd nav iespējama," pauda Grase-Ķibilde.

Papildus tam degvielas mazumtirgotājs "Neste" nodrošinās degvielas kartes šo automašīnu uzpildei.