foto: Publicitātes
Liepājas Universitāte aicina uz Atvērto durvju dienu
Tava izglītība
2020. gada 9. marts, 06:33

Liepājas Universitāte aicina uz Atvērto durvju dienu

Karlīna Timofejeva

14.martā no pulksten 11.00 līdz 13.00 Liepājas Universitātē notiks Atvērto durvju diena, kurā ikviens interesents varēs uzzināt informāciju par studiju iespējām, kā arī saņemt atbildes uz jautājumiem par studiju saturu un procesu.

Interesenti  varēs tikties ar Dabas un inženierzinātņu, Humanitāro un mākslas zinātņu, Pedagoģijas un sociālā darba, kā arī Vadības un sociālo zinātņu fakultāšu pārstāvjiem, studiju programmu direktoriem un studentiem, lai saņemtu informāciju un atbildes uz jautājumiem par sev interesējošo studiju programmu. Būs arī iespēja saņemt konsultācijas par uzņemšanas noteikumiem, studiju maksu un kredītiem.

Liepājas Universitātes studiju prorektore Māra Zeltiņa akcentē: “Ir vērts nākt un iepazīties ar esošajām un jaunajām studiju programmām, to piedāvātajām iespējām. Jaunas ir visu līmeņu skolotāju programmas- pirmā līmeņa augstākās profesionālās izglītības, bakalaura, maģistra un doktora programmas.Jautājumus par studentu pieteikšanos un atlasi jaunajā otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmā skolotāju kvalifikācijas ieguvei viena gada laikā varēs uzdot nodibinājuma “Iespējamā misija” pārstāvei. Jaunums ir arī kopā ar Ventspils Augstskolu izveidotā bakalauraprogramma “Viedās tehnoloģijas”, kas tiks īstenota universitātē un darba vidē. Mums ir ko piedāvāt, ar to vajag iepazīties!”

Atvērto durvju dienā visi interesenti ir laipni gaidīti Liepājas Universitātes Lielajā ielā 14, 1.stāva foajē. Būs iespēja arī iegriezt Laimes ratu un laimēt vērtīgas balvas.

Tiekamies Liepājas Universitātē!

Reklāmas raksts sadarbībā ar Liepājas Universitāti