foto: Nora Krevņeva Baibakova
Vjačeslavs Stepaņenko kļūs par zoodārza Ziemeļu pūces aizbildni
Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko kļūs par zoodārza Ziemeļu pūces aizbildni.
Runā Rīga
2020. gada 19. februāris, 11:18

Vjačeslavs Stepaņenko kļūs par zoodārza Ziemeļu pūces aizbildni

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko, aicinot iedzīvotājus aktīvāk iesaistīties Rīgas Zooloģiskā dārza atbalstīšanā, uzņemsies gādību par zoodārza Ziemeļu pūci, portālu Jauns.lv informēja Rīgas pašvaldībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Šī ir ierasta prakse, ko piekopj mūsu zoodārzs, sniedzot ikvienam iespēju – gan fiziskām, gan juridiskām personām – kļūt par zoodārza atbalstītājiem. Pats esmu izvēlējies kļūt par “krusttēvu” Ziemeļu pūcei, un aicinu arī citus apmeklētājus iesaistīties šādā aktivitātē, palīdzot kādam dzīvnieciņam. Iedzīvotāju atbalsts var tikt izmantots gan kādam konkrētam dzīvniekam, gan aktuālo zoodārza projektu īstenošanā,” skaidroja Stepaņenko.

Vjačeslavs Stepaņenko kļūs par zoodārza Ziemeļu pūces aizbildni

Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko, aicinot iedzīvotājus aktīvāk iesaistīties Rīgas Zooloģiskā dārza atbalstīšanā, uzņemsies gādību par ...

gallery icon
25

Tostarp, otrdien, 18.februārī, Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas deputāti tikās ar zoodārza vadību, lai pārrunātu zoodārza plānus un aktualitātes 2020.gadā.

Lai gan Rīgas Zooloģisko dārzu apmeklētāji var apbrīnot cauru gadu, tomēr darbīgākā sezona sākas tieši pavasarī, un jau tagad zoodārzs ir gatavs jaunajai sezonai un apmeklētāju pieplūdumam.

Šogad apmeklētājus pārsteigs pērn uzbūvētā Āfrikas savannas ekspozīcija, kas pavasarī tiks apvienota ar 2007. gadā uzbūvēto Žirafu mītni un pastaigu laukumu vienotā Āfrikas savannas dzīvnieku aploku kompleksā, kurā vienkopus ganīsies zebras, žirafes un divu sugu antilopes. Būs vērojamas arī izmaiņas Baltā lāča miteklī – tam blakus tiks ierīkots koalas lāču voljērs. Tāpat apmeklētāju ērtībai tiks paplašināta piknika zona.