2020. gada 24. janvāris, 22:30

"Viņš teica, ka atriebšoties" - Siguldas policijas darbinieks izraisa avāriju un aizbēg

Jauns.lv

Krimuldas novada Raganas ciemā iemūžināts pamests, sadauzīts balts “Audi 80”. Attēls publicēts “Facebook”. Ar to un parakstu pie bildes dalījušies daudzi sašutuši lietotāji. Tiek ziņots, ka vietējais policijas darbinieks izraisījis autoavāriju, bet no notikuma vietas aizbēdzis, šovakar vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

“Siguldas policijas darbinieks ar šo auto izraisa avāriju Raganā un aizmūk no notikuma vietas,” teikts "Facebook" ierakstā. Par notikumiem stāsta arī Raganas iedzīvotājs, kurš vēlas palikt anonīms:

“Valsts policijas darbinieks Jānis Keišs, viņš arī Raganas iedzīvotājs 14.janvārī neilgi pirms pulksten 8 no rīta izraisīja avāriju. Pats cietušais šoferis redzēja, ka viņš (policists) bija pie stūres un pēc tam aizlaidās. Izskatījās piedzēries. Viņš brauca pa ceļu, iebrauca pretējā joslā, varbūt aizmiga un ietriecās tajā otrā mašīnā. Keišs strādā Siguldas policijā, esot paaugstināts amatā, viņš tagad baidās, ka zaudēs darbu. Pēc tam, kad bildi ielika “Facebook”, teica, ka atriebšoties. Bet viņu redzēja cietušais šoferis, bija arī vēl kas redzēja. Tas notika Raganas centrā. Avarējot vienkārši aizmuka, jo zināja, ka tas viņam draud ar darbu.”

“Bez Tabu” izdodas atrast cietušās automašīnas pasažeri un šoferi. Raidījumam zināms, ka baltā “Audi” īpašnieks ir pieminētais policists Jānis Keišs.

Par avārijas vietas pamešanu draud naudas sods no 70 līdz 700 eiro un tiesību atņemšana vai bez tās. Ja aizbēdzis dzērājšoferis, sods ir vēl lielāks.

Kā norāda Valsts policijā, šajā gadījumā vainīgais šoferis jeb automašīnas īpašnieks uzreiz neesot ticis meklēts, jo neesot bijušas “tādas sekas, lai tas būtu nepieciešams”.

Transportlīdzeklis bijis negadījuma vietā un ir iespējams noskaidrot, kurš ir transportlīdzekļa īpašnieks. Plašāk skatieties TV3 raidījumā “Bez Tabu”.