foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Atklāts Mārtiņa Ķibilda nāves iemesls
Mārtiņa sirds pārstāja pukstēt miegā Amsterdamas viesnīcā.
Kultūra
2019. gada 5. novembris, 13:46

Atklāts Mārtiņa Ķibilda nāves iemesls

Jauns.lv

Ģimene nākusi klajā ar Mārtiņa Ķibilda nāves iemeslu. Tas ierakstā par atvadīšanos no iemīļotā televīzijas raidījuma vadītāja atklāts viņa "Facebook" profilā.

"Mīļie Martiņa draugi! Jau kopš neticamās sēru vēsts saņemšanas brīža viņa ģimene, kolēģi, tuvi un tāli draugi ir vēlējušies zināt Mārtiņa aiziešanas iemeslu. Tagad tas ir oficiāli zināms. Autopsijas rezultāts ir īss un nepielūdzams: "Akūta koronārā sirds slimība,"" teikts paziņojumā. 

"Mārtiņa sirds pārstāja pukstēt miegā Amsterdamas viesnīcā. Tagad viņš ir atgriezies Latvijā, lai dotos pēdējā gaitā no Torņakalna baznīcas. Kā jau ziņots, atvadu dievkalpojums notiks piektdien 8. novembrī 11.00," raksta Mārtiņa ģimene. 

Jau vēstīts, ka negaidīti un pēkšņi 26. oktobrī mūžībā devies TV raidījumu vadītājs un veidotājs Mārtiņš Ķibilds.

Mārtiņš Ķibilds dzimis 1973.gada 23. jūlijā. Viņš žurnālistikā darbojās kopš deviņdesmitajiem gadiem. Gadsimtu mijā Ķibilds vadīja populāro erudīcijas spēli "Gribi kļūt miljonārs?", bet vēlāk pievērsās arī citiem projektiem, no kuriem daudzi bija saistīti ar arhitektūru un dizainu, kas bija Mārtiņa kaislība. Viņš veidojis tādus raidījumus kā "Adreses", "Atslēgas", "Kultūrdeva" un citus. 

Mārtiņš Ķibilds (1973-2019)

gallery icon
42