foto: LETA
Operas direktoram Liepiņam atmiņas zudums: viņš aizmirst par nacionāļiem ziedotiem 3000 eiro
Nacionālās operas un baleta direktoram Zigmaram Liepiņam otrdienas vakarā iestājās atmiņas zudums. Viņš piemirsa, ka vairāk nekā pirms gada Nacionālajai apvienībai uzdāvinājis 3000 eiro. Amnēzija gan ilga tikai pāris stundu, pēcāk atmiņa viņam atgriezās.
Politika
2019. gada 23. oktobris, 15:22

Operas direktoram Liepiņam atmiņas zudums: viņš aizmirst par nacionāļiem ziedotiem 3000 eiro

Elmārs Barkāns

Jauns.lv

Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) direktoram Zigmaram Liepiņam otrdienas, 22. oktobra, LTV1 vakara diskusiju raidījumā „1:1” intervijā ar žurnālistu Gundaru Rēderu iestājās atmiņas zudums. Viņš aizmirsa tādu sīkumu kā pagājušā gadā augustā nacionālajai apvienībai „Visu Latvijai” - ”Tēvzemei un brīvībai”/LNNK ziedotajiem 3000 eiro. Raidījumā viņš, liekot roku uz sirds, zvērēja, ka pērn nacionāļiem nav ziedojis ne kapeiku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bet, atnākot mājās, viņam atmiņa atgriezās – viņš no sava maka tik tiešām veicis pārskaitījumu Nacionālajai apvienībai.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja datu bāzē melns uz balta rakstīts, ka Zigmars Liepiņš pērn tik tiešām ar vairākiem tūkstošiem atbalstījis Nacionālo apvienību.

Runājot ar pēdējās dienas vēl amatā esošo LNOB vadītāju Liepiņu, Rēders pieskārās viņa politiskajām simpātijām, atgādinot, ka viņš nacionāļiem ne tikai 2011. gada ziedojis 10 500 latus, bet pērn arī 3000 eiro.

Liepiņš gan to uzreiz steidza noliegt un ar smaidu uz lūpam kaismīgi teica: „Ne kapeiku neesmu devis. Taisni neesmu! Tas ir kaut kas brīnumains! Lieku roku uz sirds, neko neesmu...”

Tomēr pēc raidījuma Rēders no komponista un LNOB direktora saņēma ziņu, ka viņš tik tiešām pērn ziedojis Nacionālajai apvienībai: „Atzvanīja Zigmars Liepiņš, pārbaudījis internetbankā, tomēr esot pārskaitījis 3000 eur NA arī pagājušogad, ko nevarēja atcerēties raidījuma laikā”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās