foto: Publicitātes foto
“Rīgas Jūgendstila centra" muzejā notiks bērnu rīts ar rudens ēnu teātri
Muzejā notiks vēl nebijis pasākums – rudens ēnu teātris.
Kultūra
2019. gada 11. oktobris, 13:56

“Rīgas Jūgendstila centra" muzejā notiks bērnu rīts ar rudens ēnu teātri

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Sākoties rudens sezonai, muzejs “Rīgas Jūgendstila centrs” un runcis Alberts atkal gaida ciemos mazos apmeklētājus uz bērnu rītu pasākumiem. Jau šo svētdien, 13. oktobrī, plkst. 12.00 muzejs “Rīgas Jūgendstila centrs” aicina ģimenes ar bērniem uz bērnu rītu kopā ar jaunajiem aktieriem Unu Eglīti un Mārtiņu Gaili.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Muzejā notiks vēl nebijis pasākums – rudens ēnu teātris. Pasākuma dalībnieki varēs ne tika noskatīties izrādi, bet arī kopā ar aktieriem izzināt ēnu teātra noslēpumus. Ikviens varēs apskatīt, kā tiek veidoti tēli un arī pats iemēģināt roku ēnu izrādes veidošanā. Kā allaž, neizpaliks arī jautra izkustēšanās un mīklu minēšana.

Bērnu rīts muzejā “Rīgas Jūgendstila centrs” Rīgā, Alberta ielā 12 (ieeja no Strēlnieku ielas). Uz pasākumu aicināti bērni vecumā no 4 līdz 8 gadiem, kā arī viņu vecāki vai pavadošās personas. Ieejas maksa katram apmeklētājam 3.00 EUR. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikt dalību iepriekš, zvanot pa tālruni 67181465 vai rakstot uz e-pastu: jugendstils@riga.lv.