foto: Bezvests.lv/Facebook.com
“Tas ir kaut kas nenormāls. Varbūt viņš ielēca Daugavā!” - māte izmisīgi meklē savu 48 gadus veco dēlu
112
2019. gada 8. oktobris, 21:22

“Tas ir kaut kas nenormāls. Varbūt viņš ielēca Daugavā!” - māte izmisīgi meklē savu 48 gadus veco dēlu

Jauns.lv

Kopš 25. septembra Ērgļos pazudis 48 gadus vecais Guntis Rasa . Vīrietis minētajā dienā devies uz autobusa pieturu, lai brauktu uz Jēkabpili pie meitas un aizvestu viņai mācībām nepieciešamos dokumentus, taču Gunta mamma pārliecinājusies, ka dēls nav teicis taisnību, ziņo LNT raidījums “Degpunktā”.

Gunta mamma Anna atzīst, ka dēls pie meitas tā arī neieradās. “Miera man nav. Tas ir kaut kas nenormāls. Abi dēla telefoni ir izslēgti. Viņa meita man pastāstīja, ka tētis Jēkabpilī nav bijis un arī nekādus mācību dokumentus viņai neesot vajadzējis,” stāsta Anna. 

Mamma saka, ja Guntim kādreiz gadījies kaut kur aizkavēties, viņš vienmēr ziņojis, bet tagad nepametot sajūta, ka dēls devies prom uz neatgriešanos. 

Policija un brīvprātīgie ir pārmeklējuši Ērgļu apkārtni, ar domu, ka Guntis varētu būt kaut kur tuvumā. 

Mamma gan domā, ka dēls diez vai ir Ērgļos, jo pēdējo reizi redzēts autoostā. “Varbūt viņš izkāpa un iemetās Daugavā,” teic Anna.

Gunta pazīmes: Mugurā bija tumša vējjaka, tumšas bikses, smilšu krāsas apavi. Augums ap 1.80 m, kalsnas miesas būves, gaiši brūna matu krāsa. 

Ja kādam ir informācija par vīrieša atrašanās vietu, to var sniegt Valsts policijai, zvanot pa tālruni 110 vai ziņot meklēšanas organizācijai “Bezvests.lv” pa tālruni 22084084.