foto: LETA
“Rīgas satiksme” aicina 5. un 10. klašu skolēnu vecākus veikt “Skolēna e kartes” nomaiņu līdz 30. septembrim
Skolēna e-karte
Runā Rīga
2019. gada 16. septembris, 19:14

“Rīgas satiksme” aicina 5. un 10. klašu skolēnu vecākus veikt “Skolēna e kartes” nomaiņu līdz 30. septembrim

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Aicinām 5. un 10. klašu skolēnu vecākus un skolēnus sekot līdzi ”Skolēna e kartes” statusa derīguma termiņam, kas redzams, reģistrējot braucienu sabiedriskajā transportā, kā arī veikt “Skolēna e kartes” nomaiņu līdz 30. septembrim. Gadījumā, ja “Skolēna e karte” nebūs nomainīta, no 1. oktobra tā nebūs derīga braukšanai Rīgas sabiedriskajā transportā.

Lai pieteiktu “Skolēna e karti”, skolēna vecākam jāaizpilda pieteikums www.eriga.lv un “Skolēna e karti” vecāki vai skolēns, kas sasniedzis 13 gadu vecumu, varēs saņemt kādā no sešiem ”Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem (adreses skatīt šeit: http://ejuz.lv/lap), līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu (pase vai eID karte) un veco “Skolēna e karti”.

Lielās noslodzes dēļ šobrīd klientu apkalpošanas centros var veidoties rindas, tāpēc apmeklējumu klientu centrā aicinām pieteikt laikus “Rīgas satiksmes” mājaslapas sadaļā “E - pakalpojumi”.

 “Skolēna e karti” var saņemt skolēni, kuri mācās kādā no Rīgas pilsētas vispārējās izglītības iestādēm, kā arī tie skolēni, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Rīgā, bet mācās ārpus Rīgas reģistrētā vispārējās izglītības iestādē.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter” un “facebook”.