foto: Publicitātes
Rīga aicina uz jaunās dzejnieces Kates Ločmeles dzejoļkrājuma Poppy Flower prezentāciju
Numerācijas iztrūkums grāmatā ļauj atšķirt un izlasīt krājumu jebkurā lapā un sākt ar to savu dienu, pēcpusdienu vai nobeigt darba dienu. Katram dzejolim ir sava doma un sajūta.
Kultūra
2019. gada 20. augusts, 12:16

Rīga aicina uz jaunās dzejnieces Kates Ločmeles dzejoļkrājuma Poppy Flower prezentāciju

Jauns.lv

Šā gada 24. augustā Lielajā ģildē norisināsies daudzsološā dzejoļkrājuma Poppy Flower prezentācija, uz kuru aicina tās autore Latvijā izglītojusies angļu valodas tulce, kultūras pasākumu organizatore un neatkarīgā rakstniece Kate Ločmele. Līdztekus dzejoļkrājuma prezentācijai, viesi varēs piedalīties radošajā glezniecības darbnīcā, ko vadīs IZO ART pasniedzēji, kā arī mācīties rakstīt dažādās dzejas tehnikās. Visi ieņēmumi no pasākuma tiks saziedoti labdarības projektam Dr. Klauns.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Publicitātes
Kate Ločmele

Grāmata ir sarakstīta angļu valodā un tā ir noformēta inovatīvā stilā – tai nav lappušu numerācijas un norāžu; ir tikai dzeja, magoņu tematikas ilustrācijas jauktā secībā un papildu brīvas lapas, kur grāmatas īpašnieks vai īpašniece iedvesmas un pārdomu brīžos var izveidot savas ilustrācijas, sajūtas vai pierakstīt pārdomas. Tā kalpo kā iekšējā dialoga pavadonis. Numerācijas iztrūkums ļauj atšķirt un izlasīt krājumu jebkurā lapā un sākt ar to savu dienu, pēcpusdienu vai nobeigt darba dienu. Katram dzejolim ir sava doma un sajūta.

“Katrs mēs lasām grāmatu pa savam, tāpat kā pasauli katrs sajūtam citādāk. Aicinu jūs man pievienoties grāmatas svinīgajā atklāšanā, kopā radīt atmiņā paliekošas magoņu gleznas un cerams arī doties patīkamā ceļojumā laikā pa dzejoļu grāmatas lappusēm,” aicina grāmatas autore Kate Ločmele.

foto: Publicitātes

Pateicoties uzņēmuma MS16 finansiālajam atbalstam, visi ieņemtie līdzekļi no ieejas maksas tiks saziedoti labdarības projektam Dr. Klauns.

Biedrība Dr. Klauns kā sabiedriska labdarības organizācija darbojas kopš 2012. gada, un tās pārstāvji – 45 profesionāli medicīnas klauni – katru dienu dodas uz Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcu un citām slimnīcām Latvijā, lai psiholoģiski palīdzētu bērniem, atvieglojot ikdienu, kamēr tie uzturas slimnīcā.

Grāmatas prezentācijā paziņos arī par grāmatas tirgošanas vietām gan Latvijas, gan starptautiskajā tirgū, kā arī Instagram konta nosaukumu, kur varēs sekot līdzi jaunumiem un iegādāties grāmatu tiešsaistē, ko nodrošinās sociālo mediju un influenceru mārketinga aģentūra Honeymoon High.

Dzejoļkrājuma prezentācija un radošā darbnīca notiks sestdien, 24. augustā no plkst. 14.00 līdz plkst. 16.00 Lielajā ģildē, Amatu ielā 6, Rīgā. Aicināti piedalīties gan grāmatmīļi, gan ģimenes ar bērniem. Pasākuma dalības maksa ir 15 eiro, bet bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bezmaksas. Tiks nodrošināta arī kafijas pauze ar uzkodām.