foto: LETA
Vegāni vāc ziedojumus vegānfestivāla rīkošanai
Vegānas uzkodas.
Kultūra
2019. gada 9. augusts, 13:19

Vegāni vāc ziedojumus vegānfestivāla rīkošanai

Jauns.lv / LETA

Šodien plkst. 17 Lastādijas kvartālā norisināsies "Vegānfestivāla" ieskaņas koncerts, kura laikā vāks ziedojumus festivāla organizēšanai, pavēstīja festivāla galvenā koordinatore Bella Briška.

"Vegānfestivāla" ieskaņas koncertā uzstāsies mūziķis Rihards Saule, grupa "Kris&Oz" un "Simple Man". Mākslinieki, kas uzstāsies koncertā, atbalsta festivālu ar savu radošo darbu un nesaņem par to finansiālu atlīdzību. "Iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka ieskaņas koncertos notverama pozitīvā atmosfēra, kas piedzīvojama "Vegānfestivālā". Turklāt šis koncerts mazākā formāta dēļ, labāk patīk cilvēkiem, kas nejūtas ērti lielos pasākumos," pastāstīja Briška.

Ieskaņas koncerts, kurā ieeja ir par ziedojumiem, notiek pirms "Vegānfestivāla", kas norisināsies 24. augustā Esplanādē. Festivāls ir biedrības "Dzīvnieku brīvība" organizēts pasākums, kas vienlaikus ir kopābūšanas un vegāniska ēdiena svētki, kā arī iespēja uzzināt vairāk par vegānisku uzturu un dzīvesveidu. "Vegānfestivāls" un ieskaņas koncerts norisinās jau trešo gadu pēc kārtas. Šogad ieskaņas koncerts notiks Lastādijā, Turgeņeva ielā 15.

Botāniskajā dārzā aizvadīts jau otrais "Vegānfestivāls"

Biedrības "Dzīvnieku brīvība" rīkotais otrais "Vegānfestivāls" šodien, 12. augustā, Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā pulcēja kuplu interesentu skaitu. Festivālu ieskandināja grupas ...

gallery icon
66

Latvijas pirmais "Vegānfestivāls" Karla fon Stricka villā

Sestdien 26. augustā, Karla fon Stricka villā, Rīgā tika atklāts pirmais “Vegānfestivāls”. Pasākums, kurā tika svinēts vegāniskais dzīvesveids, bija gan ...

gallery icon
100