Uz Zatlera grāmatas prezentāciju atnāk miljonāri un politiķi. FOTO
“Ar šīs grāmatas palīdzību es vēlos salauzt neuzticības un nesaprašanās sienu, kas joprojām ik pa brīdim izveidojas starp mums,” par savu grāmatu "Vot kto ja!" teic eksprezidents Valdis Zatlers.
Kultūra
2015. gada 23. decembris, 18:00

Uz Zatlera grāmatas prezentāciju atnāk miljonāri un politiķi. FOTO

Jauns.lv

Rīgas Krievu drāmas teātrī 22. decembrī notika eksprezidenta Valda Zatlera grāmatas krievu valodā "Vot kto ja!" atvēršanas pasākums, kuru apmeklēja latviešu politiķi, uzņēmēji un baņķieri.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viesu vidū bija uzņēmēji – esošie un bijušie miljonāri Gunārs Ķirsons, Jūlijs Krūmiņš, Vasīlijs Meļņiks, baņķieris Arkādijs Suharenko, Edvīns Inkēns, kā arī politikas darboņi - Vjačeslavs Dombrovskis, diplomāts Māris Riekstiņš, ministrs Artis Pabriks un citi.

Grāmata ir uzrakstīta krievu valodā un veltīta speciāli krievvalodīgajai auditorijai. “Ar šīs grāmatas palīdzību es vēlos, pirmkārt, salauzt neuzticības un nesaprašanās sienu, kas joprojām ik pa brīdim izveidojas starp mums. Mans otrais mērķis ir pacelt Latvijas tautas pašapziņu, atgādināt, kādu lomu valsts spēlē katra Latvijas cilvēka dzīvē un ko katrs no mums var paveikt savas valsts labā. Latvijas krievvalodīgajiem tādi jēdzieni kā pašapziņa un piederība Latvijas valstij ir ne mazāk svarīgi kā pašiem latviešiem. Mēs redzam, kas notiek Ukrainā un Sīrijā, un šajā brīdī vēl vairāk nekā jebkad agrāk ir būtiski būt kopā nevis norobežoties vienam no otra,” savas grāmatas ideju pauda Zatlers.


Kasjauns.lv/Foto: Eduards Paņičevs