foto: Valsts policija
Aizdomās par vīrieša nosišanu un izmešanu pa logu Juglā aiztur trīs personas
112
2019. gada 15. jūlijs, 15:22

Aizdomās par vīrieša nosišanu un izmešanu pa logu Juglā aiztur trīs personas

Jauns.lv / LETA

Valsts policija (VP) aizdomās par vīrieša nosišanu un izmešanu pa logu Juglā aizturējusi trīs personas, informēja VP.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

12.jūlijā Rīgas reģiona policijas pārvalde saņēma izsaukumu uz Juglas mikrorajonu, kur iedzīvotāji pie kāda dzīvokļa nama zemē bija pamanījuši mirušu vīrieti ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Bojāgājušais izrādījās 34 gadus vecs vīrietis un viņa pakausī bija sista brūce.

Veicot sākotnējās izmeklēšanas darbības, aizdomās par slepkavību policisti blakus esošā nama dzīvoklī aizturēja trīs personas - 1963. un 1976.gadā dzimušus vīriešus un 1976.gadā dzimušu sievieti.

Jaunākais aizturētais vīrietis ir iepriekš sodīts par zādzību, savukārt pārējie par krimināliem noziedzīgiem nodarījumiem iepriekš nav nonākuši likumsargu redzeslokā.

Izmeklēšanā iegūtā sākotnējā informācija liecina, ka šajā dzīvoklī starp aizturētajiem un bojāgājušo alkohola reibumā bija norisinājies personiska rakstura strīds. Tā laikā viens no aizdomās turētajiem vīriešiem kompānijas biedram ar kādu priekšmetu iesitis pa galvu. Šis sitiens, visticamāk, bijis iemesls vīrieša nāvei. Pēc tam vīrietis kolektīvi nogrūsts no otrā stāva balkona.

Izvērtējot katra iesaistītā nodarījumu, 1963. un 1976. gadā dzimušajiem vīriešiem ir piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Savukārt 1976. gadā dzimušajai sievietei - ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.