foto: LETA
Mūžībā devies leģendārais autosportists Ivars Caune
Trīspadsmitkārtējais Latvijas autorallija čempions Ivars Caune
2019. gada 16. jūnijs, 08:48

Mūžībā devies leģendārais autosportists Ivars Caune

Jauns.lv

Miris leģendārais autosportists, 13 kārtējais čempions autorallijā Ivars Caune (60), ziņo sportista dēls Krišjānis Caune.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Latvijas autosports šodien zaudēja jaudīgu leģendu un krietnu vīru... 13 kārtējais čempions Ivars Caune ir devies mūžībā. Ticam, ka viņš tur, augšā spēs iepriecināt citus gan ar savu lielisko humoru, gan ar cieņpilnām rūpēm par savējiem, gan ar kādu kolosālu braucienu ar auto....

Mūsu beidzamajā sarunā viņš teica: "Tev jādodas uz Sardīniju, jāsasniedz finišs! Un noteikti ņemiet 2 rezerves riteņus."
Mēs visu laiku braucam ar 2 rezerves riteņiem, bet līdz finišam vēl jāaizbrauc... šoreiz gan citādāk. Tēti, šis būs par Tevi!" sociālajā vietnē "Facebook" raksta sportista dēls Krišjānis Caune.

Ivars Caune dzimis 1959. gada 29. maijā. Viņš ir 13 kārtējs Latvijas čempions autorallijā, trīskārtējs PSRS čempions autorallijā, bijis starp vadošajiem braucējiem pasaules rallija čempionātā Anglijas un Zviedrijas posmos.

"Ļoti lūdzu šobrīd cienīt mūsu ģimenes privātumu un dot pāris mierīgu dienu. Mēs otrdien ziņosim par atvadīšanos," paziņojumu par tēva nāvi noslēdz Krišjānis Caune.

Jauns.lv izsaka dziļāko līdzjūtību Ivara Caunes tuviniekiem un talanta cienītājiem.