foto: LETA
Traģiska avārija Neretā - trīs automašīnu sadursmē bojā gājis cilvēks
112
2019. gada 26. marts, 09:17

Traģiska avārija Neretā - trīs automašīnu sadursmē bojā gājis cilvēks

Kasjauns.lv/LETA

rmdien trīs transportlīdzekļu sadursmē Neretā gājis bojā cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Negadījums, kurā bija iesaistīta kravas mašīna, kā arī divi vieglie transportlīdzekļi, tostarp viens ar piekabi, noticis pēc plkst.16. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatējuši, ka vienā no automašīnām ir iespiests cilvēks, kurš tika atbrīvots ar hidraulisko instrumentu palīdzību.

Negadījumā gājis bojā viens cilvēks, bet divi cietušie. Viens no cietušajiem hospitalizēts.

Gribuste skaidroja, ka sadursmes rezultātā no vieglās automašīnas piekabes bija izbiruši pārtikas produkti, kurus ugunsdzēsēji kopā ar ceļu uzturētājiem novākuši no ceļa braucamās daļas un savākuši. Tāpat bija izlijusi eļļa, kas savākta ar absorbenta palīdzību.

Glābēji darbu notikuma vietā pabeiguši pēc vairāk nekā četrām stundām. Tāpat avārijas vietā bijusi bloķēta satiksme.

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece precizēja, ka negadījumu izraisījusi 1958.gadā dzimusī, ar "Opel Meriva" izbraucot no mazākas nozīmes ceļa un ietriecoties automašīnā "Volkswagen LT" ar piekabi, ko vadījis 1955.gadā dzimušais. Sadursmes rezultātā "Volkswagen" iemests pretējā braukšanas joslā, kur sadūries ar kravas auto "Volvo FH540" ar piekabi. 1955.gadā dzimušais gājis bojā negadījuma vietā, bet 1970.gadā dzimušais kravas automobiļa "Volvo" vadītājs nogādāts slimnīcā.

Par traģisko negadījumu sākts kriminālprocess, likumsargi izmeklē notikušā apstākļus un aicina atsaukties aculieciniekus.

Jau vēstīts, ka Latvijā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki un viens gājis bojā.