Kādas pārmaiņas būs šā gada konkursā "Supernova 2016"? Uzzini jau šovakar!
Pagājušajā gadā „Supernovas” uzvarētāja Aminata Savadogo arī godam pārstāvēja Latviju „Eirovīzijā” ar pašas sarakstīto dziesmu „Love Injected”.
Kultūra
2016. gada 24. janvāris, 05:37

Kādas pārmaiņas būs šā gada konkursā "Supernova 2016"? Uzzini jau šovakar!

Jauns.lv

Pavisam drīz uzzināsim šā gada konkursa „Supernova” dalībniekus, bet pirms tam, šova „Supernova 2016” ievadraidījumā, LTV piedāvā atskatīties uz iepriekšējos gados paveikto un iepazīstina ar jaunajā sezonā gaidāmo.

LTV autoru un izpildītāju konkurss „Supernova 2016” pirmajā raidījumā, kas būs šovakar pulksten 21.25, skatītāji uzzinās atbildes uz tādiem jautājumiem: ko „Supernova” meklē šogad, kādas bija pirmās „Supernovas” sezonas veiksmes un neveiksmes, kādus padomus atlases žūrija ieteiks jaunās sezonas dalībniekiem? Konkursa uzvarētājs iegūs ceļazīmi uz Starptautisko Eirovīzijas konkursu, kas šā gada pavasarī notiks Zviedrijā.

Pagājušajā gadā uzvaru konkursā izcīnīja dziedātāja Aminata Savadogo, kura veiksmīgi startēja arī „Eirovīzijā” un ieguva Latvijai augsto piekto vietu. „Supernovā” bez Aminatas uz uzvaru cerēja arī Latvijā vairāk un mazāk zināmi mūziķi un grupas – Markus Riva, MNTHA, Mārtiņš Ruskis un Ginta Krievkalna, Rihards Bērziņš, Katrīna Cīrule, Antra Stafecka, „Framest”, „Elektrofolk” un citi. To, kādi būs šā gada konkursa dalībnieki, uzzināsim jau nākamajā raidījumā.

Foto galerijā, variet apskatīt pagājušā gada konkursa spilgtākos dalībniekus, kā arī vadītājus un žūrijas locekļus.

 

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes, no izdevniecības «Rīgas Viļņi» arhīva