foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com/LTV Ziņu dienests.
Traģiska avārija uz Daugavgrīvas šosejas: "Rīgas satiksmes" autobusa un vieglā auto sadursmē miruši 2 cilvēki, vairāki ievainoti
112
2019. gada 23. februāris, 11:20

Traģiska avārija uz Daugavgrīvas šosejas: "Rīgas satiksmes" autobusa un vieglā auto sadursmē miruši 2 cilvēki, vairāki ievainoti

Kasjauns.lv/LETA

Rīgā pie pagrieziena uz Voleriem, sadursmē starp vieglo automašīnu un Rīgas sabiedrisko autobusu, vairāki cilvēki cietuši un divi gājuši bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jurēvica stāstīja, ka pēc sākotnējās informācijas ir notikusi frontāla sadursme starp Rīgas sabiedriskā transporta autobusu un vieglo automašīnu "VW".

Negadījumā cietuši vairāki cilvēki, bet divi cilvēki gājuši bojā. Dzīvību zaudējis vieglās automašīnas vadītājs un pasažiere.

Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis aģentūrai LETA apstiprināja, ka avārijā iesaistītais ir uzņēmuma 3.maršruta autobuss.

"Uzņēmuma vārdā izsaku līdzjūtību bojā gājušo cilvēku piederīgajiem un avārijā cietušajiem. Arī mēs uzņēmumā veiksim iekšējo pārbaudi par apstākļiem, kāpēc noticis šāds negadījums, kā arī sniegsim visu nepieciešamo informāciju tiesībsargājošajām institūcijām," sacīja Zaķis.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter.com

Viņš nevarēja sīkāk pastāstīt par cietušajiem, bet zināja teikt, ka starp cietušajiem ir arī autobusa šoferis.

Tāpat pie pagrieziena uz Voleriem kustība pa Daugavgrīvas šoseju abos virzienos atjaunota.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās