1dienas
19stundas
33minūtes
34sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
RD Īpašuma departamenta speciālistus “ēnos” 83 jaunieši no dažādām Latvijas skolām
foto: LETA
Izkārtne pie Rīgas domes ēkas.
Runā Rīga

RD Īpašuma departamenta speciālistus “ēnos” 83 jaunieši no dažādām Latvijas skolām

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Trešdien, 13. februārī, kad Latvijā norisināsies starptautiskā “Ēnu diena”, sesto gadu pēc kārtas tajā piedalās Rīgas domes Īpašuma departaments. Departamenta speciālistus šogad “ēnot” pieteikušies 83 jaunieši no dažādām Latvijas skolām.

RD Īpašuma departamenta speciālistus “ēnos” 83 jau...

Ēnu dienā ar Rīgas pilsētas pašvaldības darbību un prioritātēm iepazīstinās Rīgas vicemērs Oļegs Burovs.  Tuvojoties XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem, par Mežaparka Lielās estrādes projektu un tā būvniecības gaitu pastāstīs arhitekts Austris Mailītis un Kultūras ministrijas arhitektūras eksperts Jānis Dripe.

“Ēnu dienā” jaunieši apmeklēs Rīgas domes Īpašumu departamentu un tā speciālistu darba vietas. Kopīgā tikšanās reizē jauniešiem būs iespēja pārrunāt jautājumus, kas saistīti ar viņu nākamās profesijas izvēli. Jauniešus ar arhitekta profesiju iepazīstinās RD Īpašuma departamenta Būvniecības pārvaldes Arhitektu nodaļas vadītāja Arta Goldberga, bet par mākslinieka/dizainera darba ikdienu informēs departamenta projektu vadītāja Dace Baidekalne. Par sabiedrisko attiecību speciālista darba ikdienu pastāstīts departamenta Komunikācijas nodaļas vadītāja Baiba Gailīte.

Rīgas domes Īpašuma departamenta “Ēnu dienā” pieteikušās ēnas no Alūksnes, Kuldīgas, Zvejniekciema, Valmieras, Daugavpils, Liepājas, Jaunjelgavas, Dricāniem, Ķekavas, Talsiem,  Dobeles, Cēsīm, Ogres, Bauskas, Rojas, Ventspils, Stalbes un Rīgas pilsētas.

Ēnu diena noslēgsies ar ekskursiju Rātsnamā.