foto: Publicitātes foto
Pārdota kādreizējā "Parex" bankas galvenā ēka Krišjāņa Valdemāra ielā
Sabiedrība
2018. gada 19. decembris, 11:43

Pārdota kādreizējā "Parex" bankas galvenā ēka Krišjāņa Valdemāra ielā

Jauns.lv / LETA

Investīciju kompānija "Colonna", kas specializējas nekustamajos komercīpašumos, ir iegādājusies ēku Krišjāņa Valdemāra ielā 8, Rīgā, atklāj kompānijas pārstāvji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Colonna" izpilddirektors Roberto De Silvestri informēja, ka ēkas pārdevēji bija privāti investori no Latvijas, taču darījuma summa atbilstoši līgumam ir konfidenciāla.

Tāpat viņš sacīja, ka visas ēkas telpas šobrīd ir iznomātas vairākām kompānijām. "Ir plānots turpināt sadarbību pilnīgi ar visiem esošajiem nomniekiem," atzīmēja De Silvestri.

Kompānijas pārstāvji piebilda, ka minētā ēka nesen izremontēta, kā arī iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. Ēkas astoņos stāvos ir komerctelpas ar kopējo platību 3900 kvadrātmetru.

De Silvestri atzina, ka kompānijai ir liela interese par nekustamo īpašumu tirgu Rīgā. "Mēs pastāvīgi meklējam jaunus objektus investīcijām. Aktīvi sekojam Baltijas valstu galvaspilsētu nekustamo īpašumu tirgum, un Rīga neapšaubāmi ir viens no mūs visvairāk interesējošajiem reģioniem, kurā ļoti labprāt investējam, ja redzam izdevīga darījuma iespējas. Esam īpaši ieinteresēti nekustamajos komercīpašumos ar ilgtermiņa nomas līgumiem, kas nodrošina pastāvīgu naudas plūsmu. Vajadzības gadījumā veicam papildu investīcijas ēkās," viņš sacīja.

foto: Publicitātes foto
Colonna" izpilddirektors Roberto De Silvestri.

"Colonna" darbību sāka 2006.gadā. Kompānija galvenokārt darbojas kā starpnieks profesionāliem starptautiskiem investoriem, kuri vēlas ieguldīt līdzekļus nekustamo īpašumu projektos Baltijā, kā arī veic iegādāto objektu apsaimniekošanu. Uzņēmuma portfelī ir vairāk nekā 90 komercēku ar vairāk nekā 250 000 kvadrātmetru iznomājamo platību un vairāk nekā 700 nomniekiem.